Originální způsob, jak oznámit páté těhotenství! Všichni se převlékli za dinosaury

Rodina oznámila těhotenství v dino kostýmech.
Foto: Susan Garrett Photography
Sdílej na facebooku
2. ledna  2020 
 06:00

Když se osmadvacetiletá Nicole Berkley dozvěděla, že je popáté těhotná, věděla, že chce tuto úžasnou zprávu pustit do světa ve velkém stylu! Podařilo se a my se nemůžeme přestat smát!

Nicole přiznala, že nápad na „dino fotoreportáž" dostala krátce poté, co se v lednu loňského roku dozvěděla, že je znovu těhotná a její už tak početná rodina se ještě rozroste. „Někde na internetu jsem narazila na fotografie nafukovacích dinosauřích kostýmů a hodně mě to pobavilo. Připadaly mi krásně šílené,“ říká. Navíc její pětiletý syn je dinosaury přímo posedlý a všichni členové rodiny zbožňují nesmrtelný film Jurský park. To nadšenou maminku přesvědčilo a těšila se na veselé dobrodružství. Bohužel, v únoru Nicole potratila, myšlenku na společné dinosauří focení si ale v hlavě nesla dál.

Netrvalo to dlouho a v červenci lékař mladé mamince znovu potvrdil těhotenství. A tak nastal konečně perfektní okamžik pro zrealizování její plánované seance. Když se svým nápadem ale seznámila rodinu, setkala se se smíšenými reakcemi. „Můj manžel nebyl zpočátku vůbec nadšený a chvíli mi trvalo ho přesvědčit, aby souhlasil. Nakonec to ale udělal a myslím, že teď je rád,“ svěřila se Nicole. A jejich děti (Myleigh 10, Montana 6, Lane 5 a Hannah 4)? Když se viděly v kostýmech, zalykaly se smíchy a dodnes vyprávějí, že to byla ta nejzábavnější věc v jejich životě. Celé focení bylo pro ně neuvěřitelně zábavnou hrou.

Rodinku nafotila Susan Garrett a celá akce trvala zhruba jen patnáct minut. „V den, kdy jsme fotili, bylo u nás v Texasu hodně deštivo a přehnalo se i pár bouřek. Takže si asi umíte představit, že když je venku teplo a hodně vlhko, bylo nám v kostýmech opravdu horko. Jsem ráda, že nám na snímcích není příliš vidět do tváří, protože jsme byli všichni doslova ponořeni do vlastního potu, a k tomu celou dobu umírali smíchy,“ vzpomíná Nicole. A ještě dodává, že nejvtipnější z celé akce bylo sledovat, jak se její děti nemotorně a nešikovně potácejí v obřích neforemných kostýmech a dinosauří ocasy se jim při pokusech o chůzi legračně houpají.

Rodinné focení proběhlo v parku uprostřed velkoměsta, takže u toho Berkleyovi rozhodně nebyli sami. Naopak, kolem se pohybovala spousta zvědavých svědků. „Lidé se zastavovali, ti, kteří projížděli kolem autem, zpomalovali a se smíchem si nás fotili na své telefony,“ směje se Nicole. Přece jen, nestává se každý den, aby se šestičlenná rodina producírovala v centru města v kostýmech dinosaurů. „Fotografka byla úžasná! Dokonalé snímky zvládala pořizovat mezi záchvaty smíchu, přidržováním deštníku a zvedáním malých dinosauřích dětí, které zrovna zakoply, ze země,“ dodává.

Reakce byly naprosto neuvěřitelné

Nebylo to úplně snadné, ale vyplatilo se! Nejenže rodina Berkleyových překvapí své příbuzné, babičky, dědečky i kamarády veselými fotografiemi, ale doslova šílenství se strhlo také na Facebooku, Twitteru a Instagramu, kde se Nicole sérií rodinných fotek pochlubila.

„Reakce byly naprosto neuvěřitelné. Jsem ráda, že se nám povedlo nadchnout a pobavit spoustu lidí po celém světě. Zájem o nás je vzrušující,“ přiznává nastávající maminka, která by měla své páté dítě přivést na svět v dubnu letošního roku. Pravda, zbytek její rodiny z nově získané „slávy“ příliš radost nemá, Nicole už se ale honí hlavou podobně bláznivé myšlenky na to, jakým neotřelým způsobem odhalí světu pohlaví jejich miminka, což zatím zůstává překvapením. Internet se má zřejmě na co těšit!

 

Sdílej na facebooku
Autor: Simona Procházková

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku