Jak by mohlo vypadat dítě Harryho a Meghan, až vyroste? Třeba takhle!

Takhle by mohl chlapec vypadat, až trochu povyroste
Foto: Archiv
Sdílej na facebooku
7. května  2019 
 06:00

Zatímco Kate a William si s prvním miminkem dali poměrně na čas, Harry s Meghan se stali rodiči ani ne rok po svatbě. A jak první bratránek George, Charlotte a Louise může vypadat?

Přestože o princi Harrym se v pubertě mluvilo jako o ošklivém kačátku, které vyrůstá ve stínu svého bratra Williama, už na loňské svatbě bylo jasně vidět, že z kačátka se vyklubala labuť! Zrzavému Harrymu, který se ani na svatbu neoholil, to seklo mnohem víc než jeho staršímu bratrovi – s Meghan tvoří nádherný pár.

Bude zajímavé sledovat, jaké geny se více projeví u jejich prvního potomka, který přišel na svět tohle pondělí. Fotku rodina zatím neukázala. Typicky britské ohnivé vlasy a světlá pleť pokrytá pihami z tatínkovy strany vytvoří jistě zajímavou kombinaci s afroamerickými geny ze strany maminky. Tatínek Meghan je běloch a maminka Afroameričanka, také proto se dá předpokládat, že tmavší gen bude dominovat.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE na fotky z dětství Harryho a Meghan. 

Podle amerického forenzního umělce Joe Mullinse, jehož koníčkem je odhadovat podoby budoucích dětí slavných párů, budou mít děti tmavší vlasy, než měl princ Harry, když byl malý. Barva očí je ale nejistá – děti můžou mít oči hnědé po mamince i modré po tatínkovi.

Princ Harry už o dětech nejspíše uvažoval poměrně dlouho. Soudě z jeho vyjádření z roku 2012. „Toužil jsem po dětech od doby, kdy jsem byl ještě hodně mladý. Stále čekám na tu pravou ženu, která se této role chopí." Takže tohle už se mu splnilo. 

A předloni na podzim řekl krátce po zásnubách: "Děti samozřejmě chceme, zatím je ale čas. Musíme to brát postupně. Na děti ale určitě po svatbě přijde řada." Expertka na královskou rodinu Katie Nicholl řekla pro pořad Entertainment Tonight, že podle ní přijdou děti brzy po svatbě – což jí vyšlo. 

Harry tak předstihl Williama, jehož první potomek, syn George, se narodil více než dva roky po sňatku. První dítě Diany a Charlese, starší ze dvou synů William, přišlo na svět přesně rok po svatbě rodičů. 

Harry s Meghan se na konci loňského března nechali vidět, jak si se zájmem prohlížejí nějaké hračky, a když se před časem zúčastnili návštěvy továrny na dětskou kosmetiku, také došlo na téma budoucích dětí slavného páru. Z jejich chování vyplynulo, že je plánují, a dost možná tři a více. V tomto směru je nejspíš pro Harryho velkou inspirací rodina jeho staršího bratra. 

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku