Mají děti, ale nerodily! Slavné ženy, kterým potomka odnosila náhradní matka

Herečka Sarah Jessica Parker se svými dvojčaty
Foto: Profimedia
Sdílej na facebooku
6. ledna  2020 
 06:00

Novorozený potomek – dcera Raddix – herečky Cameron Diaz dost možná přišel na svět díky náhradnímu mateřství. Ještě loni koncem roku herečka totiž podle snímků těhotná nebyla. Nebyla by rozhodně první celebritou, která se stala rodičem právě tímto způsobem. 

Seznam celebrit, kterým odnosila dítě náhradní matka, je celkem dlouhý a každým rokem se rozšiřuje. Pár jmen, pro představu: Robbie Williams, Tyra Banks, Nicole Kidman nebo třeba Sarah Jessica Parker. Schválně se na ně podívejte do naší GALERIE. Bylo by snadné říct, že hvězdy, ať už herecké nebo pěvecké, využívají služeb náhradních matek kvůli tomu, aby jim těhotenství nezničilo postavu nebo nenarušilo kariéru. Zdaleka ne vždycky to tak je. Někdy zkrátka dítě nepřichází, těhotenství by bylo zdravotním rizikem, případně jde o pár stejného pohlaví, a hvězdy tak využívají možnosti, která je například v zámoří mnohem dostupnější než u nás. 

Propagátorkou tohoto způsobu mateřství se stala Kim Kardashian. První dvě děti – dceru North a syna Sainta – porodila sama, další dvě odnosily a porodily dvě náhradní matky. Důvod? Závažné zdravotní komplikace v prvních dvou graviditách.

Křestní jméno čtvrtého miminka jednoho z nejsledovanějších párů současnosti je Žalm, v originále Psalm West, jeho jen o málo starší sestra se jmenuje Chicago. 

Náhradního mateřství využil se svou ženou i zpěvák Robbie Williams. "Zatímco kolem prvního dítěte chodíte potichu a šeptáte, abyste ho náhodou nevzbudili, třetí spí, i když je puštěná televize, kolem si hrají děti a štěkají psi. Možná je tak v klidu, protože i my jsme v klidu," míní zpěvák Robbie Williams. 

On a jeho žena jsou biologickými rodiči malé Colette (Coco) Josephine Williams, která přišla na svět vloni. Mají ještě syny Teddyho a Charlieho. Z porodu druhého z nich učinili záležitost veřejnou, když ho natočili a sdíleli, třetí dítě naopak tajili do posledního momentu. 

Modelka Tyra Banks má syna s Erikem Aslou, syna jim porodila náhradní matka. "Děkujeme andělské ženě, která odnosila naše zázračné miminko," řekla před dvěma lety modelka, která dlouho bojovala s neplodností. Ani pokusy s IVF nebyly úspěšné. 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku