Kate a William s dětmi přejí veselé Vánoce! Královská rodina zveřejnila novou fotku

Tohle bude mít královská rodina na vánočních přáních
Foto: Instagram
Sdílej na facebooku
14. prosince  2018 
 07:12

Asi to není fotka z posledních dnů, vzhledem k počasí, ale rozhodně se objeví na vánočních přáních královské rodiny. Řeč je o novém snímku Kate, Williama a jejich dětí, který dnes zveřejnili na Instagramu. Rodina je tu i s nejmladším synem Louisem, který se narodil letos na jaře. 

Britská královská rodina, zdá se, miluje fotografování a sociální sítě. Na Instagramu nedávno – v listopadu – postupně zveřejnili čtyři nové fotky u příležitosti sedmdesátin prince Charlese. Na dvou z nich je dědeček obklopen svými syny, jejich manželkami a vnoučaty. Na další je jen se syny a nejroztomilejší byla ta zveřejněná jako poslední – na ní Charles chová nejmladšího člena královské rodiny: Louise.  

Zkoušeli jsme sirup na lepší imunitu
Zkoušeli jsme sirup na lepší imunitu
Autor: istock.cz
Vyzkoušeli jsme sirup na posílení imunity. Jak funguje a chutná?

Zatímco potomek Harryho a Meghan se má narodit až na jaře, starší William se svou manželkou Kate už má děti tři. Na fotce ze zahrad Clarence House po dlouhé době ukázali nejmladšího Louise, který se narodil letos na jaře. 

Pětiletého George, na rozdíl od spousty jiných fotek zde rozesmátého, drží na klíně dědeček Charles a tříletá Charlotte se tulí k jeho ženě Camille, vévodkyni z Cornwallu. Na jedné nově zveřejněné fotce je Charles se svými syny ve slavnostních uniformách.

Je zjevné, že snímky vznikly už před časem, všichni mají letní oblečení a Meghan ještě nemá těhotenské bříško. 

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku