Marika Šoposká: Těhotenství bez komplikací není samozřejmost, už to vím!

Herečka Marika Šoposká je maminkou čtyřletého Benedikta, kterému se brzy narodí sourozenec. A také ambasadorkou kategorie Maminka blogerka.
Foto: Maminka
Sdílej na facebooku
11. října  2019 
 13:03

Herečka Marika Šoposká je maminkou čtyřletého Benedikta, kterému se brzy narodí sourozenec. Těhotenství si herečka snaží naplno užít, prožít a být vděčná: "Uvědomuju si, že to, že je všechno v pořádku, nemám žádné komplikace, není samozřejmost. Je to zázrak. Je to klišé, ale je to tak," říká.

Marika Šoposká se brzy stane dvojnásobnou maminkou. Ještě dřív ale zasedne v porotě soutěže Maminka roku 2019 coby ambasadorka kategorie Maminka blogerka. Jak sama říká, slovo soutěž jí k této anketě moc nesedí. "Protože v této disciplíně se moc soutěžit nedá. Každá maminka je skvělá už jen tím, že je maminka," vysvětluje.

Zároveň jí přijde skvělé, že Maminka roku pomůže tyto výjimečné ženy zviditelnit a podpořit je v tom, co dělají. "Dělat něco v mateřství, ať je to blog, nebo byznys, je prostě těžký. Je to jako byste dělali dvě práce najednou," vysvětluje sympatická herečka.

Maminka roku: Přímý přenos na webu a na Facebooku. Buďte u toho s námi

Maminka roku: Přímý přenos na webu a na Facebooku. Buďte u toho s námi

Zajímá vás, jak to dopadne? Nás moc! A chceme, abyste u toho byli s námi, a proto vám celý slavnostní večer v pražské restauraci SOHO dopřejeme v přímém…celý článek

A jak vzpomíná na loňský ročník? "To bylo neskutečný. Šla jsem tam s tím, že se prostě maminkám rozdají ceny, pogratulujeme a pak si dáme společně skleničku a něco dobrýho. Ale po tom, co se tam odvysílaly medailonky s jejich osudy a splněnými sny, jsme tam všichni skupinově brečeli a já jsem se jim klaněla až na zem za to, jaké jsou osobnosti, bojovnice a hrdinky. Ty emoce tam tryskaly úplně ze všech. Byl to opravdu silnej zážitek a jsem strašně ráda, že se soutěž koná zase a já můžu být u toho," dodává.

MEDAILONKY VŠECH FINALISTEK NAJDETE TADY

Těhotenství se snaží Marika si užít naplno. "Teď, kdy už mám jedno těhotenství za sebou, říkám si, že teď to může být i naposledy." Pohlaví miminka s manželem Petrem Čechákem znají, ale nechají si ho pro sebe. Možná je to věkem, ale je vděčná, že vše probíhá bez komplikací. "Dřív jsem měla pocit, že bezproblémové těhotenství je přece jasná věc. Teď to vnímám jako něco křehoučkýho. Něco, co když se celé povede a vyleze to miminko, tak se celý svět na vteřinu zastaví," vysvětluje Marika.

O vítězce titulu Maminka roku 2019 se rozhodne na slavnostním vyhlášení, které proběhne 15. října. Sledovat ho můžete ŽIVĚ na facebooku časopisu Maminka a na webu Blesk.cz Buďte u toho s námi! 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku