50 nejkrásnějších fotek porodů do vody! Neuvěřitelné, jak mohou vypadat

Nejkrásnější porody do vody
Foto: www.birthphotographers.com
Sdílej na facebooku
17. března  2017 
 18:00

Uvažujete o porodu do vody nebo jste si ho už dopřály? Mnoho matek využívá teplé vody v bazénku nebo klidně v nemocniční nebo domácí vaně, protože jim pomáhá ulevit od porodních bolestí. Jak takový porod vypadá ukazují í fotky, které soutěžily v zatím posledním ročníku Mezinárodní asociace porodních fotografů o nejhezčí fotografii z porodů. 

Zatímco v českých porodnicích je možnost volby porodu do vody stále ještě omezená, ve světě je to úplně běžná součást nabídky porodnických zařízení a krom toho existují bazénky, které si rodící žena může půjčit domů. 

Jasně to ukazují o fotky ze soutěže, kterou už několik let pořádá Mezinárodní asociace porodních fotografů. Mnoho z nich ukazuje právě takový porod. Nedávno jsme vám ukázali fotky, které v letošním ročníku soutěže zvítězily coby vůbec nejkrásnější porodní fotky roku 2017. Vítěze asociace vyhlásila koncem ledna v texaském Austinu, přičemž o nich hlasovalo více než 1200 členů asociace ze 42 zemí. 

Jak vlastně takový domácí porod skutečně vypadá? Třeba tak klidně, jak ukazuje tohle video

My vám dneska přinášíme padesátku fotek z porodů do vody, které jsme pro vás vybrali z více než šesti set snímků přihlášených do tohoto soutěžního ročníku. Asociaci před několika lety založila fotografka Lyndsay Stradtner, její členové nabízejí budoucím rodičům profesionální snímky jedinečných životních okamžiků.  

13 důvodů, proč se dítě chová jako spratek. Mohou za to rodiče!

13 důvodů, proč se dítě chová jako spratek. Mohou za to rodiče!

Děti přicházejí na svět s odlišnými povahami, liší se jejich temperament, zájmy i záliby. Celkové nastavení člověka nelze výchovou zase tak moc ovlivnit,…celý článek

Jak rostou děti Angeliny Jolie, Mily Kunis, Victorie Beckham a dalších? Podívejte se!

Jak rostou děti Angeliny Jolie, Mily Kunis, Victorie Beckham a dalších? Podívejte se!

Zatímco rozvádějící se herečka Angelina Jolie se svými dětmi nadále cestuje po celém světě, jiní si užívají většího klidu. Zpěvačka Gwen Stefani se…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku