Inspirován přehlídkovými moly, navržen ve jménu nadčasovosti

Sdílej na facebooku
19. června  2017 
 00:00
Prezentace klienta

Bugaboo Bee5 Tone. Název této limitované edice kočárku značky Bugaboo zní jako ukolébavka. Tlumeně, něžně a láskyplně. Ukolébavka, která dodá vaší chůzi s kočárkem klidný a elegantní rytmus. 

Období prvních let s miminkem je neskutečně krásné a náročné zároveň. A čím větší námaha to je, čím více času spotřebuje, tím větší význam začnou hrát ve vašem životě detaily.

Propracované technické detaily, které vám ulehčí dny a na které se budete moci spolehnout. Dokonalé stylové detaily, které vám vždy ve správnou chvíli připomenou, že jste krásná a sexy. Jedinečné detaily Bugaboo Bee5 Tone, díky kterým si budete užívat každou procházku s vaším milovaným miminkem.

Autor: MYBABYSTORE

Ucelený koncept – nové barevné odstíny

Stylová barevná paleta a perfektně sladěné prvky rozbíjejí šeď městských ulic a obyčejnost všedních dnů. Přírodní odstín šedobéžové na povoskované sluneční stříšce v kombinaci s ručně šitou rukojetí z eko kůže je hlavním poznávacím znakem této limitované edice. Sportovní sedačka byla navíc doplněna o off white odstín a vytváří unikátní barevnou kombinaci tohoto stylového modelu. Opravdovou lahůdkou jsou pak krytky kol vyvedené v levandulově modré barvě. Bugaboo Bee5 Tone je doplněn o pásy v šedé barvě.

Autor: MYBABYSTORE

Den za dnem, krok za krokem, rok za rokem

Návrhářka a vývojářka Bugaboo Sietske Sinnema říká, že je důležité vytvářet produkty s dlouhou životností a vysokou přidanou hodnotu pro rodiče. Bugaboo Bee⁵ Tone můžete používat již od narození miminka až po dobu, kdy vám váš společný čas a možnosti dovolí kočárek na chvilku odložit – třeba pro další děťátko. Můžete se spolehnout na to, že ve chvilkách čekání váš kočárek neztratí ani za mák své stylovosti a funkčnosti.

Pro rodiče, kteří chtějí být připraveni na všechny výkyvy počasí a nechtějí dělat kompromis při výběru fusaku, Bugaboo vytvořilo fusak ve stejném odstínu limitované edice Tone. Fusak je vyroben ve stejném šedobéžovém odstínu a vnitřek připomíná ovčí kožíšek.

Limitovaná edice Bugaboo Bee5 Tone je v prodeji od května 2017 po omezenou dobu.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku