Maminka.czNákupy s Maminkou

Nákupy s Maminkou jsou opět po roce tady! Nakupujte se slevou

redakce 8.  11.  2018
Nákupy s Maminkou jsou opět po roce tady! Slevové kupony najdete v listopadovém vydání časopisu Maminka, které je právě na stáncích. Od 8. do 11. 11. můžete výhodně nakoupit se slevami až 50 % ve vybraných obchodech a e-shopech kosmetiku, oblečení, hračky, dětské potřeby, doplňky do domácnosti nebo nábytek. Čekají vás i slevy na neinvazivní zákroky či dermatologická ošetření.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Redakce Maminky se vydala už ve čtvrtek na výhodné nákupy do prodejny ETA v pražských Butovicích, kde si prohlédla celý sortiment, a hlavně jsme si všechny pořídily už dopředu některé vánoční dárky se slevou 20 % (slevy platí i na e-shopu) a nechaly si ukázat i celou řadu produktů do domácnosti, které nám, maminkách, ušetří spoustu času.

Zajely jsme do Hostivice na Praze-západ, kde sídlí velká prodejna Malvík. Tady seženete veškerou výbavu pro děti, od kosmetiky až po kočárky a autosedačky (slevy na e-shopu až 20 %).

Novinky mezi autosedačkami i kočárky

I když už se na žádná další miminka v redakci „nechystáme“, s chutí jsme si prohlédly novinky mezi kočárky a taky autosedačky, které měníme jako na běžícím pásu, jak nám děti rostou!

Nakonec jsme nakoupily i pár drobností a dárků pod stromeček a vydaly jsme se zpátky do Prahy na Kliniku Yes Visage. Tady jsme se dozvěděly podrobnosti o zákrocích, které klinika nabízí, popovídaly si s plastickým chirurgem a objednaly se na dermatologické zákroky s výhodnou slevou 20 % (na neinvazivní zákroky až 50 %!).

A pozor, u některých e-shopů je platnost akce prodloužena! Tak hurá pro Maminku a pro výhodné kupony, nákupy začínají!

Další informace a kupony do eshopů najdete ZDE

Maminka roku jde do finále! I vy můžete ovlivnit, kdo vyhraje
Listopadová Maminka je tu a má 308 stran! Podívejte se, jak se fotila titulka
Témata: Nákupy s Maminkou, Nákupy, Nákupní tipy, Vánoce 2018, Neinvazivní zákrok, Celý sortiment, Plastický chirurg, Klinika YES VISAGE, Eta, Zákrok, Výhodný nákup, Visa, Butovice, Slevový kupón, Plátno, Listopadové vydání, Výhodná sleva, Běžící pás, Vánoční dárek, Maminka, Kosmetika, Dětská potřeba, Nákup, Malvík, Hostivice