Francouzská výtvarnice navrhla úspěšnou kolekci dětského zboží

Francouzská výtvarnice navrhla úspěšnou kolekci dětského zboží
Foto: Boom vision s.r.o.
Sdílej na facebooku
8. listopadu  2016 
 00:00
Prezentace klienta

Isabelle Kessedjian je francouzská malířka a výtvarnice, která je známá svými originálními ilustracemi. Je dcerou diplomatů, jako malá proto s rodiči hodně cestovala. Svou představivost a různorodost kultur, které poznala, od malička vnášela do svých kreseb. Nyní žije v Paříži, kde vyučuje malířství a sochařství. Vyučuje děti i dospělé.

Již několik let jsou její kresby také součástí výrobků pro děti značky Label Tour. Ve svých návrzích dětské kolekce se inspirovala kresbami svého malého syna a vznikla tak kolekce nazvaná Až budu velký, budu…“ Pro její ilustrace jsou charakteristické velké hlavy a velké oči dětských postaviček.

Produktová řada Label Tour je tvořena tak, aby rostla společně s dětmi. Od narození až po malé školáky. Kolekce Isabelle Kessedjian tak zahrnuje kojenecké oblečení a textil, jídelní sady, vybavení dětského pokoje a dětské cestovní potřeby, jako jsou batohy, tašky přes rameno, toaletní tašky, penály, peněženky, láhve na pití a boxy na svačinu.

Výraznou částí kolekce jsou také originální doplňky do dětského pokoje. Ve stejném designu tak lze pořídit dětský koberec, vak na hračky, noční lampičku, obrázek na zeď nebo pokladničku.

Autor: Boom vision s.r.o.

Produkty Label Tour můžete zakoupit ve specializovaných prodejnách s originálními dětskými potřebami nebo na stránce www.boom-vision.cz 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku