Připomeňte si loňská Zlatíčka: Tyto děti vyhrály. Letos může zvítězit vaše dítě!

Třetí místo ceny redakce loni získala Elen Chmelíková.
Foto: archiv soutěže
Sdílej na facebooku
13. března  2018 
 11:25

Pořád nevíte, zda se zapojit do soutěže Zlatíčka a poslat nám tu nejhezčí fotku vašeho dítěte? Neváhejte! Věřte, že stojí za to hrát. Soutěžíme totiž o hodnotné ceny, které přesahují částku 100 000 korun. Tady si můžete připomenout loňské vítěze. Kdo se minulý rok radoval z výhry? 

První místo loňského ročníku Zlatíčka 2017 suverénně obsadila čtyřletá Eliška. Na druhém místě skončila devítiměsíční Melissa, která měla o téměř 800 hlasů méně, a třetí místo obsadil dvouletý Oliver

Speciální cenu redakce, kterou vybírali členové redakcí Blesku pro ženy a Supermámy, od nás získal Daníček. Chytil nás za srdce jeho příběh – kvůli jeho váze pro něj rodiče těžko sháněli kočárek a maminka se s ním musela tahat v šátku. 

Cenu redakce jsme udělily i za druhé a třetí místo. Jako druhého jsme zvolily Zdeňka, jehož začátek života nebyl nejjednodušší, protože se narodil s vrozenou brániční kýlou a hned po porodu musel být operován. Třetí místo získala sedmiletá Elen, a to pro svou úžasnou dětskou otevřenost a nezkažený pohled na svět. 

Jak soutěžit? 

Stačí, když doma zalovíte ve svých fotoalbech nebo svého roztomilého drobečka vyfotíte. Pak navštívíte naše stránky, kde soutěžní snímek zaregistrujete. Soutěžíme o skvělé ceny v hodnotě přes 100 tisíc korun! Navíc pro vás máme i letos připravenou cenu redakce, a to ve výši 25 tisíc korun!

Zlatíčka 2018 začínají. Více o soutěži se dozvíte ZDE

Fotografie lze přihlašovat do tří kategorií, které jsou rozděleny podle věku dítěte. Soutěžit tak mohou děti ve věku do 2 let, od 2 do 6 let a také děti ve věku 6 až 12 let. Soutěž probíhá ve čtyřech fázích – přihlašování, internetové hlasování, semifinálové SMS hlasování a finálové SMS hlasování. Z internetového hlasování postoupí do semifinálového hlasování z každé kategorie 100 fotek s nejvyšším počtem internetových hlasů. Do finálového SMS hlasování postoupí třicet fotografií s nejvyšším počtem SMS z každé kategorie. Ceny pak obdrží tři soutěžící, jejichž fotografie dostala ve finálovém SMS hlasování nejvíce hlasů!

Podrobný návod, jak soutěžit, si můžete přečíst zde. Celá pravidla si pak můžete přečíst zde. Na vaše soutěžní snímky se moc těšíme! V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na adrese soutez@cncenter. Přihlaste své zlatíčko a vyhrajte skvělé ceny!

Harmonogram soutěže:

Přihlašování: 1. 3. 2018, 8.00 až 29. 3. 2018, 12.00

Internetové hlasování: 15. 3. 2018, 12.00 až 29. 3. 2018, 12.00

Semifinálové SMS hlasování: 30. 3. 2018, 12.00 až 5. 4. 2018, 12.00

Finálové SMS hlasování: 6. 4. 2018, 12.00 až 12. 4. 2018, 12.00

Vyhodnocení: do 20. 4. 2018


 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku