10 důkazů: Děti úplně převrátí váš život, nakreslil vtipně tenhle táta

Svatá pravda!
Foto: Archiv
Sdílej na facebooku
14. června  2020 
 06:00

S příchodem dítěte se váš život rapidně změní. Už není jen o vás. A za chvíli si uvědomíte, že opratě svírá v rukou to malé batole. Zkrátka si dělá, co chce. A vy tomu jen přihlížíte nebo se mu snažíte přizpůsobit. Proč? Protože ho nadevše milujete! Hezky to vystihl v kresbách tatínek dvouletého Baobaa. Posuďte sami!

Těchhle deset kresbiček přesně vystihuje moment, kdy si uvědomíte, že vaše malé dítě už žije vlastním životem. Ano, stále vás potřebuje, ale už má svou hlavu, názor a čím dál častěji na vás zkouší to známé: "Já sám!"

Své o tom ví i kreslíř a táta Jonathan Jui, který "útrapy" rodičovství zaznamenává ve svých ilustracích. Doma v Londýně má dvouletého chlapce jménem Baobao a právě on se stal jeho hlavní inspirací. 

"Když se stanete rodičem, život letí rychleji. Děláte spoustu věcí – měníte plenky, vozíte kočár, neustále perete... A v jednu chvíli si uvědomíte, že život už není pouze o vás," píše na stránkách Boredpanda.cz. Přestože je to náročné období, Jonathan by prý neměnil. Na jeho ilustrace se můžete podívat do naší GALERIE, další pak najdete na jeho Instagramu.

Kurz pro tatínky: naučte se česat své dcery:

 

Sdílej na facebooku
Autor: kog

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku