Takhle se změnili: před tím a po tom, co měli děti. Nelekněte se!

Před a po narození dětí.
Foto: Boredpanda.com
Sdílej na facebooku
7. srpna  2020 
 06:00

Některé věci vás změní navždy. Tou největší změnou v životě jsou děti. S příchodem potomků se totiž vše obrátí vzhůru nohama. Večírky? Vyspávání o víkendu? Zapomeňte! Ale nebojte, nejste v tom sami! Tímhle si musí projít každý rodič. A že je ta cesta někdy trnitá, se můžete přesvědčit na těchto fotkách. Rodiče ze solidarity fotí život, jak vypadal před dětmi, a život poté, co přišly na svět. A je to trochu tragikomické!

Všechny tyhle fotky má na svědomí jeden vtipný táta Mike Julianelle, který píše zábavný blog s názvem Dad and Buried. To on vyzval rodiče, aby posílali fotky, jak vypadali před dětmi a jak je děti zničily a zmordovaly.

Přišlo mu to velice zábavné. A zřejmě i ostatním rodičům. Fotky se hromadily a vznikla tahle neuvěřitelná sbírka stovek snímků. My vám ukážeme část v naší GALERII. Na všechny se pak můžete podívat na Instagramu s názvem Gottoddlered

Mike má sám dvě děti, takže přesně chápe všechny ty rodičovské útrapy. "Detektivu Munchovi je sedm let, Hammer má dva roky," řekl serveru Boredpanda.com.

Jeho blog, kde sdílí veselé i bolestné pravdy o rodičovství, má rodiče pobavit a poskytnout jim pocit, že v tom nejsou sami. "Vždycky jsem sdílel memy, které ukazovaly, jak děti zničily věci, jak vypadá jejich pokoj a tak dále. A pak mě napadlo ukázat svou tvář, jak jsem vypadal před tím, než jsem se stal rodičem, a jak vypadám poté. A to byl vážně skvělý nápad," říká Mike, kterému teď chodí další fotky vtipných rodičů. 

Přemýšlejte, než budete sdílet informace na sociálních sítích:

Rodiče podle něj musí mít smysl pro humor, jinak by nepřežili. A je to tak. A i když to může vypadat, že mít děti je šílené, stojí to za to. Opravdu. 

Takže bezdětní, nenechte se odradit!

Sdílej na facebooku
Autor: kog

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku