Zaručený tip, jak vaše dítě dostat od počítače, mobilu a televize

Zaručený tip, jak vaše dítě dostat od počítače, mobilu a televize
Zaručený tip, jak vaše dítě dostat od počítače, mobilu a televize
Foto: POMPO
Sdílej na facebooku
15. listopadu  2019 
 00:00
Prezentace klienta

Všichni rodiče mají podobný problém. Jak své dítě odtrhnout od obrazovky? Určitě jste už slyšeli o autech na dálkové ovládání, od jejichž uvedení na trh uplynula řádka let. Shodneme se i na tom, že to byla vždy skvělá zábava jak pro děti, tak i dospěláky. Co možná ale ještě netušíte, je fakt, že dnešní vozítka se umí prohánět nejen po souši, ale i ve vodě nebo na sněhu. A to by už vaše dítě mohlo přesvědčit vytáhnout paty ven.

Jestli je vaše dítě závislé na mobilu nebo jiných technologiích a nevíte si rady, jak ho přesvědčit, aby šlo na čerstvý vzduch, tak je jedním z ideálních řešení pořízení hračky, ze které si sedne na zadek, bude štěstím bez sebe a požene vás ven samo od sebe. Super obojživelný model fenomenálního auta VaporaceR Amphibious by vám tyto cíle mohl snadno zajistit.

Auto je na dálkové ovládání a s pohonem na všechny čtyři kola jako u skutečného terénního vozidla. Dá se s ním jezdit po souši, ve vodě, ale i na sněhu. Hravě dosáhne rychlosti osmi kilometrů za hodinu a dokonce se umí otáčet na místě kolem své osy o celých 360 stupňů. Autíčku k plnému nabití stačí pouhá hodina a v terénu by mělo vydržet až třicet minut.

VaporaceR Amphibious
VaporaceR Amphibious
Autor: POMPO

Skvělý dárek k Vánocům

Vánoce se kvapem blíží a všichni přemýšlíme, co našim ratolestem pořídíme. Pokud si nechcete přetrhnout kapsu, a i přesto udělat velkou radost, autíčko Vaporacer je podle nás ta správná volba. A to nejen proto, že je s ním legrace jako taková, ale především vám zaručí příjemně strávený čas s vašimi dětmi. A o tom jsou podle nás ty dokonalé Vánoce. O trávení času se svými blízkými nejen při obrazovkách a talíři plném cukroví, ale i venku.

VaporaceR Amphibious můžete zakoupit na této webové stránce.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku