Monika Menky: Restart s Dietou byla skvělá příležitost, jak svůj příběh zviditelnit

Restart 2019 finále
Foto: David Háva
Sdílej na facebooku
14. ledna  2020 
 12:00

Hledáme všechny, které baví a zajímá zdravý životní styl a kteří sami mohou nabídnout svůj příběh o změně vlastního života, o sportu, jídle či proměně. Pojďme ukázat, že zdravý životní styl nemusí být o tvrdé dřině a odříkání, ale že nás může bavit, že ho můžeme žít a že je fajn cítit se dobře. Hledáme vás, kteří jste svůj životní styl změnili a chcete motivovat ty ostatní. Přihlaste se do Restartu s Dietou! Jak hodnotí svoji účast v soutěži Monika Menky, vítězka Restartu s Dietou v kategorii FOOD?

Jak se vám změnil život výhrou v Restartu s Dietou?

Určitě mě hodně lidí začalo evidovat jako vítězku. Hodně lidí mě podpořilo před výhrou (během hlasování) i poté. Výhru mi přála spousta cizích fanoušků a hlavně moje rodina. Jsem šťastná, že jsem porotu okouzlila a první ročník jsem vyhrála právě já. Kromě úžasných cen, které čerpám ještě teď, mohu díky svému vítězství přispívat svými recepty do časopisu Dieta. Jsem tedy jeho malou součástí v oblasti jídla, což byl vždy můj sen. Navíc jako celiak, který má svůj blog pro celiaky www.celiaxmoni.cz, mohu tímto způsobem šířit svou bezlepkovou osvětu v tištěném podání dál.

Monika Menky
Monika Menky
Autor: Ondřej Košík

Co vám účast v soutěži dala

Časopis Dieta odebírám již od jeho vzniku a vždy jsem chtěla být jeho součástí. Účast mi tedy dala především možnost vidět zákulisí časopisu, jak se vše tvoří. Poznala jsem šéfredaktorku a spoustu dalších milých lidí, kteří za Dietou stojí. Samotná účast mi dala především novou zkušenost. Focení a natáčení medailonku o nás. Profesionální líčení a styling. Vaření před porotou z daných surovin pod časovým limitem. A nové kamarádky, se kterými jsem v kontaktu dodnes. Sešla se opravdu skvělá parta holek, která si navzájem přála vítězství, a moc jsme si to užily. Měly jsme úžasnou ambasadorku Markétu Hrubešovou, která je nejen milý člověk, ale velmi nám pomáhala a naučila nás spoustu nových fíglů ze své kuchyně.

Co byste poradila všem, kteří by se třeba chtěli přihlásit, ale váhají?

Ať to určitě zkusí! Nejedná se o soutěž krásy nebo soutěž, kde se skládají testy z matematiky. (smích) Pokud vás baví vařit, máte pozitivní vztah ke zdravému stravování, chcete poznat nové lidi, je tato soutěž pro vás. Zviditelní vás a prožijete opravdu nevšední a nezapomenutelné zážitky. Mně navíc zůstaly nové kamarádky, takže pro mě byla soutěž opravdu výhra a mrzí mě, že to vše tak rychle uteklo.

Baví vás zdravě vařit a svoje výtvory fotíte na Instagram? Udělali jste si trenérský kurz a máte svoje lekce? Měli jste 100 kg a podařilo se vám zhubnout? Jste to právě vy, kteří můžete ukázat, že zdravý životní styl je fajn. Pojďte se s námi podělit o vaše tipy, o vaši cestu, o vaši životní změnu.

Hledáme vás, kteří jste změnili svůj život a chcete motivovat i ostatní.

Soutěžíme o titul RESTART ROKU! Máte svůj blog, webové stránky nebo se zdravým životním stylem zabýváte na sociálních sítích? Nebo znáte někoho takového, o kom by měli naši čtenáři vědět? Hledáme všechny, kteří mohou nabídnout svůj příběh o změně vlastního života, o sportu, jídle či proměně.

Přihlásit sebe nebo své tipy můžete od 2. 1. do 30. 1. 2020.

Pojďme ukázat, že zdravý životní styl nemusí být o tvrdé dřině a odříkání, ale že nás může bavit, že ho můžeme žít a že je fajn cítit se dobře. A své favority v těchto oblastech nominuje i redakce Diety.

Vyhlašujeme tyto kategorie:

FIT – RESTART – dříve vás sport nebavil a nyní si život bez něj nedovedete představit? Začali jste běhat, udělali si trenérský kurz, založili cvičební skupinu, točíte cvičební videa? Pojďme ukázat, že pohyb je fajn.

FOOD – RESTART – baví vás zdravé jídlo, zkoumání nových ingrediencí a kombinací, jste vegan, milovník raw, cukrfree, bezlepku apod.? Chcete svými recepty a vášní pro zdravé jídlo inspirovat ostatní?

PROMĚNA – RESTART – podařilo se vám zhubnout? Cítíte se dobře? Ukažte ostatním, že když se chce, tak to jde. Ať už s pomocí odborníka či sami. Ukažte, jak jste to dokázali vy.

Každá kategorie bude mít svého patrona z řad VIP osobností.

Z nominací čtenářek či samotných přihlášek bude porotou složenou z redakce a odborníků vybráno 5 SEMIFINALISTŮ každé kategorie. Z nich budou následně čtenáři v časopise i na webu hlasovat a volit 3 FINALISTY, kteří postoupí do velkého finále.

O konečných vítězích rozhodne porota z řad VIP osobností spojených s časopisem.

Projekt vyvrcholí společným odpolednem a vyhlášením vítěze Restart roku 2020.

Na vítěze čeká luxusní pobyt v italských Dolomitech.

Sdílej na facebooku
Autor: Linda Háková
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku