Už zase rýma a zánět dutin?

Už zase rýma a zánět dutin?
Foto: Schwabe Czech Republic s r. o.
Sdílej na facebooku
5. února  2018 
 00:00
Prezentace klienta

Rýma a záněty dýchacích cest nás mohou trápit celoročně. Náhlé změny teploty jsou pro organizmus šokem a zátěží pro imunitní systém. Všudypřítomné mikroorganizmy mohou využít situace a vyvolat onemocnění. Zvláště záněty dutin jsou bolestivé a nepříjemné, často se opakují a dokáží pořádně potrápit.

Pokud chcete řešit rýmu a zánět dutin přírodní cestou, a ještě k tomu jinou lékovou formou, než je sprej do nosu, vyzkoušejte rostlinný lék Sinupret.

Sinupret obsahuje speciální kombinaci 5 rostlinných extraktů z těchto léčivých bylin: hořec žlutý, prvosenka jarní, sporýš lékařský, šťovík kyselý a černý bez.

Autor: Schwabe Czech Republic s r. o.

A jak Sinupret působí?

Sinupret rozpouští hustý hlen, uvolňuje nos a nosní dutiny a tím uleví od tlaku a bolesti hlavy při nachlazení. Sinupret je vhodné začít užívat již při prvních příznacích virové infekce, protože podporuje zvýšenou tvorbu čerstvého, tekutého hlenu. Čerstvý hlen s sebou přináší důležité obranné látky k potírání virů v místě jejich působení. Sliznice nosu a vedlejších nosních dutin se zotavuje. Obranný systém a samočisticí funkce sliznice se opět aktivují. Sinupret provede takříkajíc „velký úklid“ v nose. Sinupret také podporuje účinek antibiotik při onemocnění dýchacích cest tím, že rozpustí pevně usazený tuhý hlen v nosních dutinách i dýchacích cestách a napomáhá tak přirozené obranné funkci sliznice.

Autor: Schwabe Czech Republic s r. o.

Sinupret je volně prodejný lék, k dostání bez lékařského předpisu ve vaší lékárně. Sinupret je vhodný již od 1. roku věku, můžete jej užívat ve formě roztoku nebo tablet různých koncentrací, tak zvaně pro každého na míru. Jak užívat, od kolika let věku a vůbec více informací na www.sinupret.cz a www.sinupretakut.cz.

LÉK K VNITŘNÍMU UŽITÍ. ČTĚTE POZORNĚ PŘÍBALOVOU INFORMACI.

Autor: Schwabe Czech Republic s r. o.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku