Sušička, která suší, je opravdový pomocník. Ale co teprve, když vám usnadní žehlení?

Foto: BSH domácí spotřebiče s.r.o.
Sdílej na facebooku
14. listopadu  2016 
 00:00
Prezentace klienta

Sušička prádla patří ke spotřebičům, jejichž výjimečné vlastnosti nejsou ještě úplně doceněné. Lidé mají předsudky, že se prádlo zničí nebo srazí a že sušičku z praktického hlediska vůbec nepotřebují. Opak je však pravdou. Ten, kdo sušičku prádla vyzkouší, tak už bez ní nechce být.

Jemné a svěží prádlo
Díky sušičce není prádlo nikdy tvrdé a přesušené, a to i bez použití aviváže. Tím šetříte nejen svou peněženku, ale i životní prostředí. Prádlo bude naopak nadýchané, měkké a ve většině případů ho není potřeba ani žehlit. Klasickým případem jsou ručníky. Stačí si dát vedle sebe ručník usušený klasicky a ručník usušený sušičkou. Určitě sáhnete hned po tom ze sušičky, protože bude neuvěřitelně měkký, jemný a nebude vaši pokožku škrábat. To samé platí i o prádle.

Autor: BSH domácí spotřebiče s.r.o.

Všestranný pomocník
Prádlo rozvěšené po radiátorech, sušáky po celém bytě nebo zahradě, zaplněný balkon, a to vše téměř sedm dní v týdnu. Když se první várka usuší, už je třeba vyprat zase další. I takhle to může vypadat v domácnostech bez sušičky. Naopak v domácnostech se sušičkou jde vyprané prádlo rovnou do sušičky. Když se vypere další dávka prádla, první už je dokonale suchá, nadýchaná a provoněná. Hlavně rodiny s více členy nebo rodiny s malými dětmi musí prát, sušit a žehlit prádlo v podstatě neustále. Díky sušičce ušetříte mnoho práce a času, který můžete příjemně strávit s rodinou nebo přáteli.
 
Systém šetrného sušení SensitiveDrying zajistí díky velkému nerezovému bubnu se speciální strukturou a unašeči s měkkým povrchem tu nejlepší péči o jemné prádlo. Díky systému AutoDry měří inteligentní senzory trvale teplotu a zbytkovou vlhkost v sušičce, takže prádlo je usušené přesně tak jak si přejete.  Funkce Refresh sušičky Bosch ošetří vaše prádlo párou a tím ho účinně zbaví bakterií, zápachu a zbytečných záhybů. Stačí vybrat jeden z nabízených programů k osvěžení a k odstranění pomačkání jakéhokoli typu oblečení – od košilí až po snadno udržovatelné prádlo. Použití této funkce usnadní, nebo dokonce odstraní nutnost žehlení. Na vás potom zbývá jediné – složit prádlo ze sušičky přímo do skříně anebo si ho rovnou obléct na sebe.

Autor: BSH domácí spotřebiče s.r.o.
Spotřeba energie
Důležitým faktorem při výběru sušičky je samozřejmě také její energetická náročnost. Svoji příkladnou spotřebu energie si sušička Bosch zachovává po celou dobu své životnosti díky zabudovanému bezúdržbovému kondenzátoru SelfCleaning CondenserTM. Běžné kondenzátory sušiček se v průběhu času zanášejí a musí být manuálně čištěny. Pokud nedochází k jejich pravidelné údržbě, snižuje se efektivnost sušičky a zvyšuje spotřeba energie. Samočisticí kondenzátor sušiček Bosch se však během každého procesu sušení automaticky několikrát propláchne a díky tomu je zachována nízká spotřeba energie a vysoký výkon po celou dobu životnosti spotřebiče.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.