Na co se zaměřit při výběru dětského povlečení

Foto: www.rodinnebaleni.cz
Sdílej na facebooku
17. května  2017 
 00:00
Prezentace klienta

Ať už vybíráte povlečení pro své ratolesti nebo jako dárek, může být těžké se zorientovat v rozsáhlé nabídce ložního prádla. Zajímá vás, na co si dát pozor při výběru povlečení do postýlky, dětského povlečení do dětské nebo velké postele? Přinášíme vám praktický návod, jak se zorientovat v typech povlečení a na co zaměřit při výběru povlečení pozornost.

Povlečení do postýlky jedině ze 100% bavlny

Pokud nakupujete povlečení do postýlky pro nejmenší miminka, dbejte na kvalitní materiál. Jejich pokožka je velmi citlivá a nevhodně zvolený materiál by je mohl podráždit. Stoprocentní bavlna zaručí, že látka bude hebká a prodyšná. Použité barvy musí být samozřejmě nejen nezávadné, ale i trvanlivé i po pravidelném praní.

Autor: www.rodinnebaleni.cz

Dětské povlečení – motiv hraje prim

Každé dítě si přeje útulný pokojíček. Dominantou každé ložnice bývá postel.  Dětské povlečení pomůže zaručit, že dítko bude rádo a včas ulehat do své postele. Kdo by se necítil bezpečně po boku svých nejmilejších pohádkových postaviček. Malé slečny mohou uléhat obklopené zvířátky nebo princeznami, kluci zase dají přednost Mimoňům nebo oblíbeným fotbalistům.

Autor: www.rodinnebaleni.cz

Dětské povlečení do velké postele

A když přijde ten velký den, kdy dítě dostane svou první velkou dospěláckou postel, nemusí se ještě vzdávat dětského povlečení. I na klasické rozměry polštáře a přikrývky totiž seženete řadu motivů pro děti. Najdete je většinou pod označením dětské povlečení do velké postele. Při výběru konkrétního motivu myslete na to, co má dítě rádo. Na výběr budete mít opět především pohádkové postavy, oblíbené hrdiny a zvířata. U ložního prádla hledejte vysokou gramáž bavlny, díky které povlečení dlouho vydrží.

Autor: www.rodinnebaleni.cz

Kam na nákup ložního prádla?

Pokud chcete nakupovat z pohodlí svého domova, navštivte internetový obchod RodinneBaleni.cz. Naleznete tam nejen pestrou nabídku bytového textilu, ale i typy a triky jak o něj pečovat. Vaše dotazy bude vyřizovat proškolený personál. Nakupovat u prověřených prodejců se vyplatí.

 

 

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy