Hračkářství Pompo rozdává dárky za více než 12 milionů. Udělejte radost svým dětem

Hračkářství Pompo rozdává dárky za více než 12 milionů. Udělejte radost svým dětem
Foto: Shutterstock.com
Sdílej na facebooku
2. prosince  2019 
 00:00
Prezentace klienta

Shánění vánočních dárků je v plném proudu. Letošní rok je ale přeci jen trochu jiný. Hračkářství Pompo si totiž připravilo pro své zákazníky akci Vánoční stromek, díky které naděluje dárky v hodnotě více než 12 milionů!

Zapojte se do akce Vánoční stromek i vy

Je to jednoduché. V obchodě nebo na internetu nakupte zboží v určité hodnotě a k němu si můžete zvolit až 3 dárky zdarma. Dárků je mnoho a je opravdu z čeho vybírat. Nevybrali jste si nic na e-shopu? Nevadí. Zamiřte do kamenné prodejny. Dárky se totiž liší, takže třeba i v každé prodejně najdete úplně jiný výběr dárků. Nebojte, i když akce běží už od listopadu, dárků je stále dost!

Nevíte si rady co pořídit pod stromeček?

1. S Barbie až k oblakům

Chtěly by si panenky vaší výtržnice žít na vysoké noze? Anebo vaše maličká disponuje barbínou Lary Croft, která se potřebuje co nejrychleji přemisťovat za dalšími a dalšími dobrodružstvími? Pak vaši holčičku zaujme letadlo, do kterého se vlezou hned 3 Barbie: ideální pro hry s kamarádkami.  

Sedačky jsou polohovatelné a dokonce je lze i sklopit, žádná low cost třída. Součástí letadla je více než 15 doplňků, které umocní zážitek z létání: např. jídelní vozík, měkoučká deka pro noční lety a maska na spaní. Nechybí ani sluchátka, aby si Barbie užila nikým nerušený let. Na cestách ji přitom dělá společnost i roztomilý pejsek, kterého si může přenášet v krásné tyrkysové taštičce. Mattel Barbie letadlo snů seženete za 1 999 Kč.

2. Pro malou parádnici

Která holčička časem nezačne napodobovat maminčino parádění se? Motá se ultra zvědavý potomek kolem vašich laků s nehty? Dopřejte parádnici vlastní nehtové studio se sušičkou na nehty, barevnými laky, obtisky a kamínky. Make it real Nehtové studio seženete za 399 Kč.

Autor: Pompo

3. Rychle a zběsile s obrovitánskou autodráhou

Tahle garáž Hot Wheels je vlastně autodráhou se zákeřňáckou nástrahou. Nebezpečný žralok číhá pod obřím skokem a cvaká čelistí, aby schramstl řítící se autíčka. Stačí připravit autíčko na odpalovací rampu a před dětskými zraky se rozjede adrenalinový závod. Odolný angličák z kovu uhání přes několik pater a zakončí svou jízdu spektakulárním skokem skrz žraločí chřtán.

Mattel Hot Wheels City Garáž se smyčkou
Mattel Hot Wheels City Garáž se smyčkou
Autor: POMPO

Ke garáži patří i výtah, který uveze 2 autíčka. Vaše holčička či chlapeček tady zaparkuje až 90 autíček. Vaše široká rodina si tedy dlouho nemusí lámat hlavu, co dítěti koupí na narozeniny apod. Buďte si jistí, tahle hračka neskončí někde hluboko pod postelí. Nepřeberné množství doplňků a vychytávek zaručuje nekonečné hodiny zběsilé zábavy. Mattel Hot Wheels City Garáž se smyčkou a 2 autíčky seženete za fantastickou cenu 2699 Kč.

4. Megalomanská porce zábavy o 1,3 metrech na šířku

Garáž Majorette má oproti předchozí „jen“ 35 parkovacích stání, ale o žádnou chuděrku nejde. Všude je spousta světel a zvuků. K dispozici je 7 podlaží s nepřeberným množstvím zábavy. Srdcem megalomanské stavby je motorizovaný spirálový výtah, který najednou uveze až 9 angličáků. Jakmile jsou auťáky nahoře, automatické přepínače je rozdělí do 4 různých jízdních pruhů.

Majorette Super City Garáž
Majorette Super City Garáž
Autor: POMPO

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku