Neuvěřitelná místa, kde děti uvízly! Také byste je při tom natáčeli?

Video se připravuje ...
Podívejte se na neuvěřitelná místa, kde děti mohou uvíznout!
VIDEO: Youtube.com / Kyoot Kids
Sdílej na facebooku
17. června  2016 
 06:00

Když dítě objevuje svět, dostane chuť vyzkoušet spoustu věcí takovým způsobem, který by nás možná napadl, ale z dobrých důvodů bychom ho nezkusili. Ne tak děti. Podívejte se na video plné neuvěřitelných situací!

Zaseknutá umělohmotná miska na hlavě. Hlava, která uvízla uvnitř poštovní schránky a teď nejde ven. Ubožák zaseknutý mezi péry trampolíny. Když děti objevují svět, neodhadnou situaci nebo přecení své možnosti, mohou skončit v bizarních polohách. Některé stavy nouze jsou na první pohled úsměvné. Když už člověk nějakou takovou situaci náhodou natočí, proč by ji nedal na sociální síť, aby se ostatní pobavili? Na druhou stranu - opravdu vás při těch záběrech ani na chvíli nemrazí? Točit, nebo netočit? Publikovat, či nepublikovat?

Video, které vás rozesměje do pěti sekund! Pes, který sebere holčičce popcorn

Video, které vás rozesměje do pěti sekund! Pes, který sebere holčičce popcorn

Smích je zdraví prospěšný a podle předního českého psychiatra a propagátora léčby smíchem Karla Nešpora bychom se měli smát každý den, i když není…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku