Vedle dvou dětí mají 18 psů! Jak to rodina z Brna zvládá?

Video se připravuje ...
Rodina z Brna chová osmnáct psů všech různých ras
Foto: Youtube.com
Sdílej na facebooku
5. února  2018 
 06:00

Říká se, že pes je nejlepší přítel člověka. To by mohla potvrdit rodina Sebelových, která žije hned s osmnácti takovými psími kamarády. Na farmě u Brna se tato smečka má doslova královsky. Žrádlo jim servírují na speciální stůl, a jejich panička jim dokonce dělá manikúru. Příběh zaujal i zahraniční média. Podívejte se, jak to v takové psí rodině vypadá. 

Osmatřicetiletá Dasha Sebelová má s manželem Rostislavem na své farmě u Brna smečku osmnácti psů několika plemen. Pět členů smečky tvoří angličtí buldoci, kteří jsou rodinnými mazlíčky. O výcvik všech psů se stará Dasha osobně. 

"Myslím, že buldoci jsou nejzábavnější psi na světě," řekla serveru Dailymail.co.uk, který jejich příběh zaujal. "Když jsou všichni pohromadě, vždy tvoří nějaké neplechy. Zároveň umí odpočívat, když se jim chce. Neumím si život bez nich představit," dodává. 

Vycvičeni jsou perfektně. Když jim Dasha zastřihuje drápky, leží na zádech a doslova si to užívají, jak je patrné i z fotografií a videa.

Video se připravuje ...
Rodina z Brna chová osmnáct psů všech různých ras • VIDEO: 

Quinetta, Moni, Lady, Nina Bonita a Nico mají dokonce svůj vlastní stůl, ve kterém jsou otvory připravené pro jejich misky se žrádlem. U Sebelových zkrátka berou psy jako součást rodiny. "Mí psi jsou jako moje děti," tvrdí Dasha.

Vedle osmnácti psů mají manželé ještě dvě pětileté holčičky dvojčata – Sofii Channah a Sarah Angelu. Také ony psy zbožňují a smečka zbožňuje holčičky. 

HLASUJTE O NEJROZTOMILEJŠÍHO MAZLÍČKA. Hlas můžete dát svému favoritovi TADY

"Mí psi jsou opravdu vychovaní. Musí být, protože mám dvě malé holčičky. Je důležité pořídit si plemena, která mají ráda děti," vysvětluje chovatelka psů. 

Vedle pěti buldoků má rodina také neapolského mastifa jménem Lucciano, anglického mastifa Greysiho a psa plemene kintamani jménem Cocon. Dále chovají irské vlkodavy jmény Brandy a Silver, labradora jménem Angie, ruské toy teriéry Josefinu a Camelii a dvě čivavy se jmény Maria a Fizzi. Aby toho nebylo málo, mají na farmě ještě koně, kozy, papoušky a sovy. 

POZOR SOUTĚŽ: Máte doma toho nejroztomilejšího mazlíčka? Přihlašte ho do soutěže o skvělé ceny

"Ano, je to skutečně hodně psů na jednu rodinu," přiznává Dasha. Proto jim také pomáhá Dashin bratr George Feilhauer a proto také žijí na farmě. "Miluji zvířata, celá rodina je milujeme. Náš dům je i díky nim plný lásky. Nedovedu si představit život bez nich," přiznává. 

Sdílej na facebooku
Autor: kog

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku