Neslyšící babička učí vnučku znakovou řeč. Neuvěřitelná reakce miminka!

Video se připravuje ...
Neslyšící babička učí vnučku znakovou řeč
Foto: Facebook/Shari Joy McMahon
Sdílej na facebooku
19. dubna  2017 
 13:31

Malá holčička a její babička. Obě neslyší a spolu se staly hrdinkami dojemného videa, na němž žena vnučce ukazuje znakovou řeč. Babička sotva devítitýdenní holčičce předvádí znak právě pro slovo "babička". Je to vážně roztomilé. Zvláště grimasy a gesta, kterými miminko reaguje. 

Podívejte se na to, jak se rozvíjí vztah mezi babičkou a její – tehdy devítitýdenní –  vnučkou. Zveřejnila ho matka holčičky Shari Joy McMahon na svém Facebooku. Pamela, jak se babička jmenuje, pomalu upoutává pozornost holčičky, sleduje, jak na ni Aria reaguje, a snaží se jí vysvětlit, že ona je jejím prarodičem. Tedy přesněji řečeno ukázat a doufá, že vnučka také nějak zareaguje. A to se skutečně stane!

Tohle jsme nesnášeli! 9 věcí, které bychom dětem rozhodně dělat neměli

Tohle jsme nesnášeli! 9 věcí, které bychom dětem rozhodně dělat neměli

Je spousta věcí, které jsme jako děti nesnášeli a u kterých jsme se doslova upsali čertu, že je na svých dětech nebudeme opakovat. Které mě štvaly…celý článek

Malá Aria ještě nemohla úplně chápat, o co jde, ale rozhodně ji to zaujalo a snažila se tuhle pro ni příjemnou pozornost udržet. Její zvědavý a dychtivý obličej je každopádně okouzlující, stejně jako snaha reagovat také nějakým gestem. "Mají s mojí mámou zvláštní pouto," říká Shari Joy McMahon, matka holčičky. 

Hluchota se v téhle rodině dědí, Pamela má hned pět neslyšících vnoučat. Znaková řeč tak pro ně je běžným způsobem dorozumívání. Podívejte se na fotky malé holčičky do následující GALERIE. 

Máte doma také malé dítě, se kterým se pojí nějaká dojemná nebo zábavná historka? Pak ho přihlašte do soutěže Zlatíčka 2017, která právě začala. Hraje se o ceny za více než 100 000 korun, a to včetně ceny redakce, která je 25 000 korun! Více informací se dozvíte na stránkách soutěže supermamy.cz/zlaticka.

 

 

Jak okamžitě utišit plačící dítě? Trik zkušeného pediatra, který funguje!

Jak okamžitě utišit plačící dítě? Trik zkušeného pediatra, který funguje!

Tipů a triků na utišení plačícího dítěte jste jistě vyzkoušela a vyslechla mnoho. Podívejte se na to, jak si s miminky poradí Robert Hamilton, americký…celý článek

6 věcí, kterými rodiče škodí pohybovému vývoji nejmenších dětí

6 věcí, kterými rodiče škodí pohybovému vývoji nejmenších dětí

Už aby lezlo, sedělo, chodilo, běhalo... Rodiče i prarodiče se radují z každého pokroku dítěte. A snaží se mu v tom napomáhat, ovšem poměrně často…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku