Unikátní video: Druhé z dvojčat se narodilo v plodovém vaku

Video se připravuje ...
Dítě přišlo na svět v plodovém obalu
VIDEO: Facebook/Gih Flor de Lis
Sdílej na facebooku
10. srpna  2016 
 17:28

Záběry z porodu jsou působivé vždycky, ty následující jsou navíc hodně unikátní. Porod dítěte přímo v obalu plodového vaku připadá zhruba na jeden z osmdesáti tisíc porodů. Tady jde navíc o porod druhého z dvojčat při císařském řezu. 

Zatímco zdravotníci ošetřovali první ze dvou dětí, které se narodily v sobotu 6. srpna, s překvapením zjistili, že druhé miminko zůstalo v neporušeném plodovém obalu. Přesně tak pak přišlo na svět. 

Video zveřejnila zdravotní sestra Gisele Correa z Nemocnice Santa Casa de Misericórdia de Barretos v brazilském Sao Paulu. "Podívejte, co jsem měla tu čest spatřit," napsala zdravotnice nadšená ze svého zážitku. Dokud je dítě uvnitř plodového vaku, cítí se a chová přesně tak, jako by nadále bylo v děloze. 

 

Přirozeně, nebo císařem? Co bylo lepší a co bych už nechtěla zažít?

Přirozeně, nebo císařem? Co bylo lepší a co bych už nechtěla zažít?

Dvě z mých dětí se narodily přirozeně, dvě císařským řezem. Takže mám celkem dost zkušeností na to, abych mohla srovnávat, jak se člověk cítí během…celý článek

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku