Doktor natočil "něžný" císařský řez. Neuvěřitelné záběry, jaké jste ještě neviděli

Video se připravuje ...
Něžný císařský řez
VIDEO: Instagram/AngelaWombwarrior
Sdílej na facebooku
5. dubna  2017 
 06:00

Někdy jsou ženy po císaři smutné, že dítě neporodily přirozenou cestou, ovšem i císařský řez může být nezapomenutelný. Třeba jako ten, který vidíte na videu. Natočil ho venezuelský porodník Jham Frank Lugo. Lékař zachytil neuvěřitelné okamžiky tohoto typu porodu – a je to naprosto úžasné.

Ve videonahrávce, kterou zveřejnil porodník a specialista na reprodukční medicínu Jham Frank Lugo z venezuelské kliniky CENFER na Instagramu, vidíme fenomenální okamžiky zrození – lékař jemně vytahuje dítě zadečkem napřed ven z dělohy.

„Jedním z nejčastějších důvodů, proč se provádí císařský řez, je poloha koncem pánevním, která je komplikací pro vaginální porod. Ovšem jak vidíte na tomto záznamu, císařský řez provádíme tak, aby všechny medicínské úkony byly opatrné a zdvořilé, takové, aby byly v bezpečí matka i dítě. Důležité jsou trpělivost, ale třeba i hudba, kterou si rodiče při porodu vyberou, přítomnost otce či duly. Spolu s lékařem a rodičkou tak můžeme dosáhnout porodu, který je uctivý a něžný,“ uvedl lékař na Instagramu.

Video se připravuje ...
Něžný císařský řez • VIDEO: 

 

Není to ale jediné video, které uveřejnil tento lékař na Instagramu. Tohle pro změnu zaznamenává porod miminka, které jde jako první hlavičkou ven. Lékař jen drží jemně jeho hlavu a trpělivě ho přivádí na svět. S klidem a mírem – to jsou nezbytné předpoklady, aby dítě přišlo na svět spokojené a bez nejrůznějších traumat. Vypadá to skutečně dojemně, že?

 

 

Video se připravuje ...
Císařský řez: Klidně, pokorně a trpělivě na svět • VIDEO: 

 

Kate a William vybrali školu pro syna (4): Jakou bude mít uniformu?

Kate a William vybrali školu pro syna (4): Jakou bude mít uniformu?

Zatím princ George, syn vévodkyně Kate a jejího manžela Williama, navštěvuje soukromou montessori školku v Norfolku, kam nastoupil v lednu 2016. Od…celý článek

Neuvěřitelné koupání novorozenců. Podívejte se na dojemné video!

Neuvěřitelné koupání novorozenců. Podívejte se na dojemné video!

Není pravda, že se novorozenci a malí kojenci musí každý den koupat, ačkoli někteří zdravotníci to ještě stále tvrdí. Ale na druhou stranu právě koupání…celý článek

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku