Žena masturbovala při porodu a vyzývá ženy: Zkuste to také!

Angela Gallo
Foto: Facebook
Sdílej na facebooku
8. února  2018 
 06:00

Orgasmický porod? Spousta žen si takový přeje zažít, a některé ho dokonce skutečně prožijí. Jako Angela Gallo, dula a fotografka. Svůj druhý porod chtěla prožít tak, aby byl co nejbezbolestnější – i kdyby to znamenalo, že bude během kontrakcí masturbovat. I když si to většina žen nedokáže ani představit, ona je důkazem toho, že je to možné.

Angela Gallo vypráví svůj intimní příběh otevřeně na svých stránkách v naději, že přesvědčí i ostatní maminky, že rodit se dá bezbolestně, a navíc příjemně. I když si spousta žen neumí představit, že by se samy sebe měly dotýkat během porodu, je to možné.

Angela se snažila mírnit bolesti během kontrakcí ve sprše a její manžel jí nabídl pomoc. Dočetl se, že sex během porodu může zmírnit bolesti, ale to Angela odmítla. Nicméně to vzala do vlastních rukou – a to doslova. „Chtěla jsem, aby moje svaly pracovaly pro mě, nikoli proti mně. Tak jsem využila každý kousek energie, kterou jsem ještě měla, k tomu, aby se dotkla klitorisu. Pomohlo mi to soustředit se, získat kontrolu nad tím, co cítím,“ vypráví dula. Ještě než ji odvezla sanitka do porodnice, masturbovala ve sprše. „Upřímně si myslím, že by je v té sanitce asi ranilo, kdyby věděli, že jsem měla orgasmus,“ směje se Angela.

Takhle nějak vypadá orgasmický porod. Nezkusíte to taky?

 

Během patnácti minut po příjezdu do porodnice Angela porodila dítě. Jak sama říká, porod byl rychlý, protože masturbovala ve sprše, takže přijela do nemocnice otevřená na devět centimetrů. „Proč léčit bolest léky? To nedává smysl, smysl dává to, co nám dělá dobře. Ale je to pořád tabu,“ dodává. Angela sdílí své zkušenosti veřejně, aby zvýšila povědomí o potenciálu prožít pohodový porod, a zažít při něm dokonce i potěšení. Vypráví příběhy dalších matek, které se rozhodly pro orgasmický porod – jedna například rodila a používala při tom vibrátor. „Orgasmický porod je vzrušující a nádherný!“

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku