Víme, co si k Vánocům přeje princ George! Tohle napsal do dopisu

Princ George svoje vánoční přání napsal, jeho otec William jej přímo ve Finsku předal Santa Clausovi.
Foto: Instagram
Sdílej na facebooku
2. prosince  2017 
 10:00

Ještě v létě k narozeninám si princ George přál cokoli s dinosaury, teď před vánočními svátky je jeho přání jiné. Do dopisu Santa Clausovi, který jeho otec předal do nejpovolanějších rukou přímo ve Finsku, napsal, že chce policejní auto. 

Když se tento týden vydal britský princ William na státní návštěvu Finska, měl na programu i setkání se Santa Clausem. Ve čtvrtek mu v Helsinkách předal i dopis, do nějž jeho čtyřletý syn napsal – nikoli nakreslil – svoje vánoční přání: policejní auto. 

Celá akce proběhla na vánočních trzích v centru finského hlavního města. Princ George na svoje přání použil připravený dopis, do nějž jen stačilo doplnit přání a podpis, který už zvládne, ačkoli mu v létě byly teprve čtyři roky. 

"Nepřál si toho mnoho, takže žádost je určitě v pořádku," komentoval princ William přání svého syna pro BBC s tím, že je to vážně hodný kluk. O tom, co si přeje malá princezna Charlotte, se královský palác nezmínil.

Podívejte se, jak rostou děti Kate a Williama

 

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku