Tábor jako odkladiště dětí? Ale kdeže!

Má kamarádka pro své děti každý rok připravuje skvělé prázdniny. Kromě dovolené s rodiči a spousty výletů je v nich vždycky místo pro skvělé tábory, na které se její potomci těší. A následně o nich mluví ještě v září. Já zrovna žádné děti táborového věku nemám, ale starší synové na ně jezdili také a s mladšími dětmi to neplánuju jinak. 

Proto nás minulý týden poněkud zaskočila slova další společné známé, která pravila něco v tom smyslu, že její syn není takový chudák, aby musel na tábor. Protože může být doma s ní a s půlročním miminem, jelikož ona je na mateřské.

Dosud jsme si s kamarádkou myslely, že tábory jsou tady hlavně pro děti, i když se samozřejmě hodí i z praktických důvodů – málokdo má v létě více než pár týdnů dovolené. Že na ně až na výjimky, které k tomu asi nemá cenu nutit, jezdí rády. I kvůli tomu, že se dá vybrat tábor, který bude dětem sedět. Od drsných skautů přes tábory inspirované filmovými příběhy a tábory koňské či cyklistické až po tábory šachistů či počítačových pařanů, případně tábory příměstské. 

Teď obě doufáme, že se nemýlíme a že si týden až tři s kamarády potomci užili a že na nás kvůli tomu nezanevřou. 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy

 

Zobrazit domovskou stránku