Hledáte přivýdělek na mateřské dovolené? Máme pro vás tip

Hledáte přivýdělek na mateřské dovolené? Máme pro vás tip
Foto: Vorwerk
Sdílej na facebooku
30. května  2016 
 00:00
Prezentace klienta

O organizaci času a vaření vědí nejvíce ženy na mateřské dovolené. A nejen o tom. Jsou dokonalými time manažerkami celé rodiny.

Máma to ví nejlíp

Maminky vstávají před svítáním, připraví snídani, odvezou děti do školy, šaty do čistírny, uvaří oběd, poklidí, rozvezou děti po kroužcích, nakoupí, vyperou, přichystají večeři, uloží děti a pověsí prádlo. Mezitím si hrají s  benjamínkem rodiny, chodí s ním na procházky, přebalují ho, krmí a hlídají, aby nesnědl kousek lega. Ovládají umění organizace aktivit nejen svých, ale i ostatních. Máme se od nich co učit.

Autor: Vorwerk

Nedoceněná práce

Smutným faktem je, že tato vzácná schopnost není dostatečně oceněna. Nejen po lidské stránce, kdy výchova dětí a péče o domácnost je brána jako samozřejmost. Ale hlavně po té finanční. Pokud by se totiž ohodnotily všechny aktivity, které taková maminka za celý měsíc stihne, dalo by to dohromady slušnou částku. Slovo „dovolená“ evokuje čas strávený aktivitami jako opalování, hraní si s dětmi, chození na procházky a návštěvy cukráren. Bývá to však naopak. Volný čas vyplní náprava škod po rozlité přesnídávce, rozdrobeném rohlíku v sedačce, oknu ozdobeném otisky prstíků od rajské omáčky a podobně. Domácí práce je možné v rámci rodiny přerozdělit. Menší děti pomohou vynášet koše, prostírat stůl. Muži se postarají o transport dětí do škol a na kroužky. I tak většina péče o domácnost zůstane na bedrech ženy.

Autor: Vorwerk

Čas

Činností, která zabere asi nejvíce času, je vaření. Každý člen rodiny ráno snídá něco jiného. Ovocný jogurt s cereáliemi, rohlík s marmeládou nebo chleba s pomazánkou. Pak je tady oběd, ke kterému patří alespoň polévka a pro benjamínka vařená zelenina. A nakonec večeře, u které se celá rodina sejde nejčastěji. A mezitím ještě svačiny. Znáte Thermomix od společnosti Vorwerk? Jde o multifunkční kuchyňský přístroj, který dokáže nahradit dvanáct samostatných kuchyňských pomocníků. Zvládne uvařit celý oběd najednou – maso, omáčku i knedlíky či rýži.  Tím šetří nejen místo v kuchyni, ale především čas, který lze využít mnoha jinými způsoby. S rodinou na výlet, s přáteli na sklenku vína do restaurace nebo jen být sama. Vypnout a relaxovat – to je pro mnohé matky luxus, který si nemohou dovolit.

Autor: Vorwerk

Práce jako koníček

Pokud je pro vás i přesto čas strávený v kuchyni relax a rozmazlujete rodinu a přátele novými recepty, můžete skloubit příjemné s užitečným. Jídlo má kouzelnou moc sbližovat lidi. Setkávání se s přáteli a příprava něčeho dobrého nabízí úžasnou možnost realizovat se i společensky. V rámci zachování si zdravého rozumu je změna domácího prostředí vítaným zpestřením. Nové tváře a zážitky jsou přesně to, co práce u společnosti Vorwek nabízí.Chytrým rozvržením aktivit podle vlastních možností lze získat příjemný přivýdělek k mateřské. Záleží jen na vás, kolik hodin chcete práci věnovat, takže si své nasazení můžete přizpůsobit aktuální situaci i případným změnám životního režimu.

Pokud vás nabídka spolupráce zaujala, navštivte http://thermomix.vorwerk.cz/o-nas/kariera/. 

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku