Maminky, získejte svá prsa i ploché bříško zpět

Maminky, získejte svá prsa i ploché bříško zpět
Foto: Yes Visage
Sdílej na facebooku
27. dubna  2017 
 14:00
Prezentace klienta

Zná to asi každá maminka velmi dobře. Tělo během těhotenství dozná určitých změn. Zatímco většinu těchto změn lze naštěstí vlastní pomocí napravit, některé změny bohužel samy nevrátíte. Pojďme se podívat na 3 nejčastější problémové partie, které maminky po porodu trápí a jak nad nimi vyzrát. 

Prsa 
U mnoha žen stejný příběh. Porodily, odkojily a prsa jako by odešla i s mateřským mlékem.
Buď ztratí svoji plnost a pevný tvar nebo naopak zůstanou velká a povislá. Jedinou záchranou byla až dosud speciální podprsenka, která problém jen zakrývala. Moderním řešením jak získat zpět hezký tvar je modelace neboli Mammaplastika, zvětšení neboli Augmentace případně Augmentační mammaplastika, která modeluje a zároveň doplňuje ztracený objem. U případného zmenšení prsou, neboli redukční Mammaplastiky se odstraňuje přebytek kůže, prsa se zmenší a vymodelují do vyhovujícího tvaru a velikosti. Současně se může provést i zmenšení prsních dvorců. „I když už v dnešní době tyto operace nepatří mezi ty složité, chcete-li mít hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací, pak je určitě potřeba zvážit výběr kliniky a zvolit opravdu zkušeného chirurga. Navíc jakýkoli zásah chirurga by měl vždy působit především přirozeně a právě tak, aby nikdo nepoznal, že jsou výsledkem plastické operace. Na naší klinice je o úpravu prsou veliký zájem právě proto, že využíváme moderní postupy, které jsou ale zároveň maximálně šetrné a působí přirozeným dojmem,“ radí specialista na úpravu prsou primář MUDr. Martin Molitor, Ph.D. z Kliniky YES VISAGE

Autor: Yes Visage

Autor: Yes Visage

Autor: Yes Visage

Podívejte se na proměnu ve videu:


Povolené bříško 
Bříško je další problémovou partií, kdy se mnoho maminek zbytečně trápí ve fitku nebo při mnohahodinových bězích v parku, aby vrátily bříšku pevný tvar. Bohužel nepříznivé změny oblasti bříška jako jsou kožní nadbytky, povolená povislá kůže či povolené rozestoupené břišní svaly, které nejčastěji vznikají po porodu nebo po rychlé redukci váhy, vycvičit nelze. Právě moderní chirurgický zákrok jako je abdominoplastika či miniabdominoplastika dávají bříšku zpět pevný tvar a umí povolené břišní svaly stáhnou zpět. „Plastika břicha lze také úspěšně kombinovat s liposukcí v lipoabdominoplastiku,“ doplňuje MUDr. Martin Molitor. 

Pokud je jediným problémem bříška nahromaděný tuk, pak je řešením cvičení nebo moderní liposukce. Tou nejmodernější a nejšetrnější v současné estetické medicíně je laserová liposukce SlimLipo. Je bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie, a nevyžaduje dlouhé zotavování. Toto hubnutí je rychlé, komfortní, a navíc s dvojím efektem. Jednak tuky mizí a zároveň laser vypíná a zpevňuje pokožku, která po zákroku snadno přilne zpět k tělu, takže nevznikají ani kožní převisy. „Laserová liposukce SlimLipo je v současnosti velice žádanou liposukcí. Klientky u nás na Klinice YES VISAGE nepřicházejí jen s klasickými partiemi jako jsou bříško, boky či stehna, ale umíme řešit také záda, paže či podbradek,“ prozradil MUDr. Martin Molitor. 

Autor: Yes Visage

Autor: Yes Visage

Podívejte se na proměnu ve videu:

Obličej 
S mnoha změnami v obličeji a na pleti celkově si poradí profesionální estetická dermatologie pomocí moderních laserů, kvalitních výplní na bázi kyseliny hyaluronové, plazmaliftingu, moderních niťových technik, případně zkušenou aplikací botulotoxinu. Umí řešit jemné až po hluboké vrásky, nežádoucí pigmentace, strie, nedostatečnou hydrataci pleti, propady a povadající místa v obličeji nebo naopak zakulacené tváře či podbradek. Stejně tak si umí poradit s nevýraznými rty, ztrátou jasných kontur v obličeji nebo kruhy pod očima. 

Tip pro vás:
Všechny uvedené fotografie jsou výsledkem Kliniky YES VISAGE, která je se svými pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě největší klinikou estetické medicíny a plastické chirurgie u nás. Nabízí pro všechny nezávaznou konzultaci s odborníkem a také možnost splátek již od 500 Kč a s nulovým navýšením. Vyhrajte nová prsa, vysněnou postavu nebo mladší pleť zdarma! Soutěžte s Klinikou YES VISAGE o proměnu dle vašeho přání. Více informací na www.yesvisage.cz.

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku