Jak zařídit dětský pokoj: 5 stylů, které se vám budou líbit

  • Foto: Favi online
    Sdílej na facebooku
    11. června  2018 
     00:00

    Pokoj je pro děti místem, kde si hrají, kde odpočívají a spí. Chcete, aby se líbil hlavně dětem. Máme pro vás výběr pěti stylů, které jsou nadčasové a zaujmou i dospělé tak, že se budou chtít taky vrátit do dětských let.

  • Zvířecí vzory

    Autor: Favi online

    Které dítě nemiluje zvířata? Možná se jim líbí divočina, jiné fascinuje podmořský svět nebo ptáci. Popusťte uzdu fantazii a vyberte si na Favi doplňky, které budou ladit do tohoto stylu. Může to být třeba dětský koberec nebo tapeta.

  • Pestrobarevný

    Autor: Favi online

    Určitě jste si všimli minimalistických trendů, které radí být v barevnosti decentní. Držet se světlých tónů, nebo jen šedé. V případě dětského pokoje můžete sáhnout po jednoduchých dřevěných skříňkách a posteli a barevnost projevit v doplňcích jako jsou dětské povlečení, koberec a polštářky.

  • Dobrodružný

    Autor: Favi online

    Cestování je na vzestupu. Stále více rodin poznává s dětmi celý svět a neomezují se na jednu dovolenou ročně. Pokud jsou děti naladěné na dobrodružství, mají rádi dopravní prostředky a fascinují je mapy. Určitě jim pořiďte jednu na stěnu.

  • Pohádkový

    Autor: Favi online

    Proč z pokoje neudělat místo, jako vystřižené z kresleného příběhu? Nechte si pomalovat stěnu, nebo najděte dětské závěsy a povlečení s pohádkovými motivy. 

  • Pruhy nebo puntíky

    Autor: Favi online

    Jednoduché, nadčasové. Oblíbené u dětí i u dospělých. Puntíky jsou hravější, pruhy mohou být spojené s létem a námořníky. Zkrátka dokážou oživit interiér a do dětského pokoje jsou ideální.

    Jaký styl se líbí vám? Zařizujete nebo se chystáte zařizovat dětem pokoj? Podělte se o svoje tipy.

/
Autor: Prezentace klienta
Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku