Talent dítěte podle hvězd: Beranům půjde fotbal, Pannám hudba, Střelcům řečnění

  • Talent dítěte podle hvězd: Beranům půjde fotbal, Pannám hudba, Střelcům řečnění
    Přečtěte si, co vašemu potomkovi předpověděly hvězdy
    Foto: Shutterstock.com
    Sdílej na facebooku
    30. července  2020 
     06:00

    Můžete to brát jako legraci, můžete to brát jako vážnou věc. Zábavné to může být v každém případě. Vyroste z vašeho dítěte úspěšný sportovec nebo spíše bankéř? Bude z něj spíše fotbalista, nebo tanečník? 

    Podívejte se, jaký talent a jaké vlohy přisuzují hvězdy dětem podle toho, v jakém se narodily znamení – takhle to popsala Dagmar Kludská ve své knize Velká kniha horoskopů pro vaše dítě. Jaký talent dětský horoskop předpovídá vašim potomkům? 

  • Beran, 21. března až 20. dubna

    Malým Beranům jde všechno, na co sáhnou, navíc jsou všestranní. S vynikající pamětí, chytří, stejně jako sportovně nadaní a manuálně zruční. Navíc jsou mimořádně soutěživí, protože milují pocit vítězství. Jejich ctností je silná vůle, ale krom toho se také rádi převádějí – to už se samozřejmě nemusí vždycky setkat s úspěchem. Půjde jim fotbal stejně jako hokej či karate, tanec nebo aerobic v případě děvčátek, ta milují i malování. Berani navíc rozmontují a zase sestrojí jakýkoli přístroj. Jejich výhodou je, že je všechno baví. 

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com

  • Býk, 21. dubna až 21. května

    U Býka se už od útlého věku můžete radovat z toho, jaký má výtvarný a hudební talent. K nim se někdy připojují i sklony k herectví, nebo naopak řemeslný talent. Jeho výhodou může být tvrdohlavost, s níž se pouští do různých věcí, které jen tak nevzdávají. Věří ve své schopnosti, neustále něco tvoří, vymýšlí a vylepšují. Jejich snem je v životě a ve světě něco znamenat.

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com

  • Blíženci, 22. května až 21. června

    Blíženci mají talent pro umění všeho druhu, dokáží plamenně řečnit, psát poutavé příběhy a vtipné slogany, dost možná jim půjdou milostné básně. Vynikají v hudbě, malířství i matematice, jdou jim cizí jazyky i sporty. Mají nespočet koníčků, jen u nich někdy nevydrží, vlastní jim je tvořivý duch. Děti Blíženci surfují po internetu, sbírají mince, známky nebo suvenýry z cest. Zajímají je kvízy a soutěže, někdy však nevědí, jakým směrem se vydat. 

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com

  • Rak, 22. června až 22. července

    Hudební, herecký, výtvarný, literární, řečnický, technický a kulinářský talent! Nejeden Rak má čistý hlas, dobře cítí rytmus i hudbu. Ovládá internet, staví modely letadel a lodí. Rád dělá keramiku, mívá talent na cizí jazyky. Malí raci projevují lásku k přírodě a ke zvířatům, mohou rozebírat stroje na součástky, ale ze všeho nejraději sní. Raci jsou nesmírně romantičtí a tvůrčí, mají dobrý vkus, milují vůně a útulné domácí prostředí. 

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com

  • Lev, 23. července až 23. srpna

    Pro malé Lvy je typická touha být ve všem nejlepší. Děti ve znamení Lva se rychle učí, mají hudební vlohy – mnozí z nich se naučí hrát na kytaru a zamilují si zpěv u táborových ohňů. Mívají bystrý úsudek, část z nch se věnuje umění, část spíše přírodním vědám. Lvi jsou rození obchodníci, mají cit pro věci a hodnoty. Dokáží se podělit, ale budou hodně zvažovat, co za to dostanou. Potěší je povzbuzení a pochvala. 

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com

  • Panna, 24. srpna až 23. září

    Děti ve znamení Panny mohou mít celou řadu vloh, od uměleckých přes řemeslné až po technické, přidává se i talent pedagogický. Krom umění a přírody se často zajímají i o cestování, astronomii a astrologii. Většina Panen má dobrý hudební sluch, mnohé výborně intonují nebo hrají na nějaký hudební nástroj. Mohly by být i dobrými herci, ale většina z nich je na to příliš vážná. Mají skvělou paměť na čísla i básně. 

     

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com

  • Váhy, 24. září až 23. října

    Děti narozené ve znamení Vah milují tvořivost, umění a harmonii. Řada z nich se pokouší o uměleckou dráhu, malují nebo se věnují herectví, píší básně, fejetony i prózu, věnují se historii, ke sportu však tíhnou jen ty hbitější z Vah. Váhy často hledají pravdu, odpovědi na možné i nemožné dotazy, rády by spasily svět velkým činem. Silně vyvinutý smysl pro spravedlnost je vede k práci soudců, advokátů, politiků, manažerů a sociologů. 

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com

  • Štír, 24. října až 22. listopadu

    Děti ve znamení Štíra mají skvělé rozpoznávací schopnosti, rychle vnímají a chápou. Jsou šťastné, když mohou uplatnit svoji bystrost, odvahu a podnikavost stejně jako umělecké a organizační schopnosti. Nejedno dítě má detektivní talent nebo skvělou schopnost odhalovat všelijaká příkoří, chyby a omyly. Štíři jsou rovněž skvělí v řešení různých problémů. Mají rádi přírodu, dobře vaří, často něco montují, mohou mít rádi sport, zejména plavání a potápění. 

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com

  • Střelec, 23. listopadu až 21. prosince

    Talent Střelce je spojen s bystrým duchem, uměním a tvořivostí. Často mívá několik odlišných druhů nadání zároveň. Typický pro něj je řečnický talent i herecké či spisovatelské vlohy, mívá spády pracovat v reklamě nebo se zabývat grafikou, případně fotografií, může však propadnout i historii. Miluje cestování, zároveň je organizačně a technicky zdatný. Miluje dobrodružství, ale potěší ho i pěší výlet nebo výlet na kole stejně jako snowboard či třeba lukostřelba. 

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com

  • Kozoroh, 22. prosince až 20. ledna

    Kozoroh mívá několik talentů a v ledasčem se vyzná, ke své škodě si však často myslí, že bohužel ne dostatečně. Rád by všechno věděl, a proto se o spoustu věcí zajímá a studuje je – jenže pak se může stát, že narazí na nějakou drobnost, o níž nevěděl, a to ho znejistí. Občas mu i kvůli tomu chybí odvaha, sebevědomí a kuráž, ale naštěstí, když dostane příležitost, nakonec většinou ukáže, co v něm je a co všechno umí. Je totiž hodně šikovný. 

     

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com

  • Vodnář, 21. ledna až 20. února

    Děti narozené ve znamení Vodnáře přitahují všechny možné i nemožné formy umění, zejména pak hudba, zpěv a tanec, ale někteří Vodnáři mají rádi i techniku nebo přírodní vědy. Častý je u nich zájem o astronomii, vesmír a vesmírná tělesa. Milují bádání, přemýšlení i debaty s výměnou názorů. Celkově táhnou spíše k humanitním vědám, zároveň však rádi sportují. Jejich velkou předností je vrozená citlivost, vnímavost a intuice. Mají spoustu ideálů, někdy jim však chybí trpělivost a přesnost. 

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com

  • Ryby, 21. února až 20. března

    Poetická duše, jemné způsoby, podmanivé vyjadřování a náklonnost k umění. Přesně to je typické pro děti, které se narodily ve znamení Ryb. Jsou nesmírně tvořivé, tvůrčí a romantické. Mívají často talent pro všechny druhy umění, ale někdy i pro techniku a matematiku. Rozumí přírodě, milují cestování. Ryba je ze všech znamení nejvíce ovlivnitelná a je z velké části závislá na lidech, kteří ji obklopují. Potřebuje k životu důvěru a nějakého koníčka, který ji uspokojí. 

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Při přípravě článku jsme se souhlasem vydavatelství vyšli z knihy Velká kniha horoskopů pro vaše dítě, kterou napsala Dagmar Kludská a vydal Fragment v roce 2013.

/
Autor: red
Sdílej na facebooku
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku