Staří známí i noví kamarádi na Minimaxu

Staří známí i noví kamarádi na Minimaxu
Foto: AMC Networks Central Europe s.r.o.
Sdílej na facebooku
1. září  2021 
 00:00
Prezentace klienta

Malí diváci se mohou těšit na oblíbené i nové kamarády. Nově program Minimaxu obsáhne více příběhů a seriálů i pro starší děti, které se budou moci z bezpečí domova vydávat za dechberoucími zážitky.

Září přinese malým divákům premiérové řady hned několika seriálů.

Odpal, jednorožče!

Představte si, že máte svůj svět, cíle, kterých chcete dosáhnout a zájmy zcela odlišné od těch, jimiž se baví vaši vrstevníci. Ctižádostivá Alice je přesně taková. Typicky holčičí věci jako třpytky a jednorožci jí vůbec nezajímají, jenže pak se jí do života jeden potřeštěný jednorožec vřítí a prohlásí se jejím nejlepším kamarádem. Postupně se postará o to, aby Alice do svého života zařadila i trochu zábavy, a to i za cenu, že je jí občas stále trnem v oku.

Sova a její netradiční kamarádi

Tolerance a vzájemná úcta jsou v životě velmi důležité. Každý jsme jiný, což je naprosto v pořádku, jinak by to přece byla nuda, je však potřeba tyto odlišnosti respektovat. Mrzutá a popudlivá sova se tomu všemu musí naučit. Nesnáší hluk, nepořádek a v podstatě nikoho, proto pro ni není nic horšího než neurotičtí sousedi, se kterými musí koexistovat. Tolerovat nepříjemnou žábu s touhou vše ovládat, chytrou strašilku přicházející neustále s neužitečnými vynálezy, hloupou a dolézavou ovci, kohouta, slepice a naivního netopýra, to chce opravdu pořádnou dávku trpělivosti a pevné nervy. Sova ale touží především po klidu. Jak spolu tato nesourodá parta nakonec vyjde se dozvíte v nových dílech seriálu Sova a její kamarádi. 

Nepřemožitelný Tým DroniX

Moderní technologie hýbou světem, a především pro mladé jsou velkým lákadlem. Nové, neokoukané a inteligentní věcičky svádí k tomu hned je vyzkoušet. A když se na Hawkinsonově technické akademii potká parta zvídavých studentů specializujících se na nanotechnologie, umělou inteligenci a drony, bude o zábavu a dobrodružství postaráno. Právě láska k dronům spojí odvážného pilota Bucka Rockneta, vynikajícího designera Tomase Chessmata a inženýrku Vicky Risk, aby společnými silami zdokonalili a vyrobili prototyp dronu s názvem DroniX.

Poznejte, že je v životě potřeba najít rovnováhu mezi prací a zábavou díky seriálu Odpal, jednorožče!, který od 1. září uvidíte každý den od 19:30 na TV Minimax. Pokud vás lákají moderní technologie a chcete inspirovat i své děti, sledujte seriál Tým DroniX každý den od 19:00 na stejné televizní stanici. Umění tolerance se děti naučí společně se Sovou a jejími kamarády každý den od 15:30 rovněž na TV Minimax. Příjemnou zábavu.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku