Dětské oblečení na konec léta. Jaké je vhodné?

Dětské oblečení na konec léta. Jaké je vhodné?
Foto: Astratex
Sdílej na facebooku
10. září  2021 
 00:00
Prezentace klienta

Konec léta už se neúprosně blíží a děti se vrátí zpět do škol. S tím souvisí také potřeba nového oblečení. Konec léta může přinést ještě teplé teploty a trochu sluníčka, je však třeba připravit se na přicházející podzim, ve kterém počasí už nebude tak příznivé.

Poslední teplé dny

Ještě, než léto úplně odejde, je třeba využít posledních teplých dní. Pro ty se hodí plavky, které navíc jistě využije dítě i později. Dívčí plavky jsou nabízeny dvoudílné i jednodílné. V obou případech je na výběr z rozmanitých modelů a designů, takže je rozhodně z čeho vybírat. Ať už má malá slečna ráda veselé bary, vzory, ozdobné volánky a podobně.

Pro milovnice sportu se pak skvěle hodí jednodílné plavky ve střihu, který je přímo přizpůsoben pro plavání, jedná se tak o jednoduché a praktické kousky. V nabídce samozřejmě najdete i plavky pro chlapce. I ty jsou vyráběny s různými motivy, ať už se jedná o zvířátka, veselé vzory či jednobarevné kousky. Díky tomu si přijdou na své i ti nejnáročnější dítka.

Zásoba triček

S příchodem školního roku přichází také nutnost každé ráno vybrat, do čeho se dítě oblékne. Na to je třeba se připravit, bude se vám proto hodit zásoba různých triček. Právě těch je totiž potřeba nejvíce. Ať už máte doma malou slečnu či chlapce, trička jsou vyráběna v tolika různých designech, že nebudete vědět, co dříve.

Ať už hledáte spíše obyčejné kousky v jedné barvě, nebo spíše něco veselého s rozmanitými motivy. Čím více kousků, tím lépe, děti se totiž často zašpiní, anebo si jednoduše rády vybírají z rozmanitých možností. S koncem léta se proto hodí vybavit skříň novými kousky, z těch starých totiž děti už vyrostly.

Pohodlí v teple

Konec léta bohužel také znamená postupný příchod chladnějších teplot. Proto se hodí mít po ruce komfortní oblečení, ve kterém dítě bude v teple. Nezapomeňte tak na mikinu a tepláky. Ty dítě využije jako pohodlný oděv na doma, ovšem tyto kousky se také skvěle hodí na různé venkovní aktivity, ať už ve škole či ve volném čase.

Pořídit můžete teplákové soupravy, které jsou skvěle sladěné, ovšem vybírat lze samozřejmě také z jednotlivých kousků v různých barvách a designech. Nabídka je široká, děti milují motivy z oblíbených pohádek, zvířata či superhrdiny. Při nákupu oblečení proto nezapomínejte ani na tepláky s mikinou, které přijdou vhod v chladnějších dnech, když už léto definitivně končí.

Oblečení do deště

Podzim je často zamračený a přináší přeháňky. V šatní skříni dítěte by proto nemělo chybět ani oblečení, které bude teplé a pohodlné i za deště. Nezbytností je rozhodně bunda, velmi oblíbené jsou ty softshellové. Ty jsou lehké, zároveň však zahřejí a jsou odolné proti dešti. Poskytnou tak potřebné pohodlí třeba při cestách do školy a ze školy.

Praktické jsou také nepromokavé šusťákové bundy. V některých případech je však nejlepším řešením pláštěnka. Vůbec se nemusí jednat o plastové modely, které známe. Nabízeny jsou totiž sofistikované pláštěnky, které v podstatě vypadají jako bunda. Dítě tak může vybírat z různých designů.

Do deště je potřeba také vhodná obuv. Vzhledem k tomu, s jakou oblibou si děti užívají kaluže a vodu, chybět by neměly holínky. Ty oceníte hlavně v opravdu deštivých dnech. Jinak však zcela postačí běžná obuv jako jsou tenisky. Vybírejte z kvalitních kousků, které poskytují dostatečnou oporu nohám a celkovou stabilitu. Skvělou volbou jsou voděodolné materiály, kterým nic neudělá ranní rosa či rychlá přeháňka.

S koncem léta a prázdnin se děti vracejí zpět ke svým povinnostem, hlavně do školy. Zpříjemněte jim toto období nákupem nového oblečení, ve kterém s radostí mohou vyrazit nejen do školy. Mimo oblečení je důležité koupit i další pomůcky. Než se vydáte na nákupy, sepište si seznam toho, co vaše dítě potřebuje a určitě na nic nezapomenete.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku