Hit letošní sezóny: Omlazení intimních partií

Hit letošní sezóny: Omlazení intimních partií
Foto: Shutterstock.com
Sdílej na facebooku
21. září  2015 
 00:00
Prezentace klienta

Mladistvé intimní partie jsou pro spokojený a aktivní sexuální život něco jako svěží vítr pro plachetnici. Bez toho to sice také jde, ale s ním je to mnohem lepší. Že nechcete jít „pod kudlu“, to naprosto chápeme. Nabízíme ale jiné řešení!

O omlazení intimních partií se moc nemluví, vlastně se tohle téma dost zametá pod stůl. Proč ale? Když je žena (nebo muž) spokojená se svým vzhledem i jistou „kondicí“ v oblasti intimních partií, je sebevědomá a její aktivní sexuální život samozřejmě podporuje spokojenost i v běžném životě.

Jenže ono sebevědomí žena často ztratí, ať už po porodu, vlivem stárnutí nebo zkrátka jen nespokojeností s vlastním vzhledem. Právě kvůli tomu, že kvalitní sexuální život určuje i kvalitu normálního života, je o tomto problému třeba psát a mluvit!

Autor: Medaprex

Omlazení obličeje a dekoltu, o to se snaží téměř každá žena, svědčí o tom obliba jak invazivních zákroků jako aplikace výplní či botoxu, tak sílící trend ve spotřebě luxusních lékařských výrobků proti vráskám. Ale proč byste tuto péči měli věnovat pouze obličeji, když existují i jiné partie, které si ji zaslouží minimálně stejně?

Pokud máte problém s tím, že byste svůj klín měla odhalovat někomu cizímu, abyste podstoupila různá nechirurgická ošetření, už nemusíte. Díky Abilast biogel totiž proběhne omlazení vašich intimních partií u vás doma, bez nežádoucích očí. Zvládnete to v klidu sama.

Autor: Medaprex

Jak omlazení probíhá? Nejde o jednorázovou proceduru. Stejně tak jako vás efektivní séra nezbaví vrásek ze dne na den, ani zde se nedočkáte výsledku přes noc. Pravidelné používání produktů Abilast nicméně již po pár měsících viditelně podpoří omlazení intimních partií.

Gel Abilast Biogel:

Brání předčasnému stárnutí pokožky genitálií 
Pokožku zjemňuje a zvláčňuje
Napomáhá regeneraci pleti po depilaci
Stimuluje přirozenou hydrataci
Stimuluje elasticitu oblasti
Podporuje funkce kolagenu a elastin
Po jeho aplikaci jsou intimní partie pevnější na dotyk i na pohled
Napomáhá hojení kůže
Ulevuje od pocitů svědění
Příjemný a svěží pocit po aplikaci

Autor: Medaprex

Pro největší účinnost doplňte používání Abilast Biogel také mycí emulzí pro intimní hygienu Abilast – mycí emulze. Oba produkty mají zcela nedráždivé složení, jsou tedy vhodné i pro citlivou pleť v oblasti genitálu a případně nepříjemné pocity svědění či podráždění pokožky naopak snižují.

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku