Jíst zdravěji v novém roce? Opravdu to jde a ještě ušetříte!

Foto: Vorwerk
Sdílej na facebooku
30. prosince  2016 
 00:00
Prezentace klienta

Zdravá výživa je neustále trendy tématem a z časopisů i televize se na nás valí kila zaručených tipů a triků výživových specialistů i hvězdných celebrit. Ruku na srdce: Kolik z nás se jimi vydrželo řídit déle než týden? Náročná příprava a drahé speciální ingredience většinu z nás zkrátka odradily. Co když ale někdo kalorie i vaření vyřeší za vás? Seznamte se s vaším novým výživovým koučem jménem Thermomix® TM5.

Zapomeňte na kuchyň plnou „udělátek“

Ač rozměry nevelký, suverénně zastane práci 12 samostatných kuchyňských spotřebičů a ani se u toho nezapotí. Thermomix® TM5 zvládne vážení, míchání, sekání, mletí, hnětení, mixování, přípravu v páře, vaření, šlehání, ohřev na určenou teplotu, promíchávání a emulgaci. Na kuchyňské lince přitom nezabere větší plochu než papír o velikosti A4. S grácií kuchařského mistra připraví během pár minut hutnou zeleninovou polévku, lehký salát, ale i hlavní chod včetně přílohy – třeba skvělého dušeného pstruha s fazolkami. Nejlepší na Thermomixu® je ale to, že vám sám nabídne recepty, ukáže jejich energetickou hodnotu, provede vás přípravou krok  za krokem a hlavně si sám ohlídá perfektní výsledek. Na vás je jen připravit přísady, otočit knoflíkem a rozhodnout se, jak co nejlépe naložit s ušetřeným časem.

Konec výmluv, že zdravé vaření je náročné!

Pro celou rodinu, zn: Chci být fit

Vaření s Thermomixem® je snadné a zábavné: Sám si nastaví rychlost, stupně i čas vaření a až bude pokrm hotový, upozorní vás zvukovým signálem, že je čas usednout ke stolu. Díky barevné dotykové obrazovce se do vaření s radostí zapojí i vaše děti a drahá polovička. Lehké zdravé večeře místo ohřátých párků už nebudou problém, což jistě ocení celá rodina. V Thermomixu® rovněž snadno připravíte pro své děti lahodné svačinky, jako domácí ovocné přesnídávky, jogurty nebo vydatné pomazánky. Budete tak mít přehled o použitých surovinách, bez zbytečných konzervantů a barviv. A pokud vám nechutná rozpékané pečivo z obchodů, není nic jednoduššího, než si namlít vlastní mouku a mít za 15 minut zadělané luxusní těsto na vlastní chleba. Tušíte, jak velký je rozdíl ve výsledku?

Autor: Vorwerk

Co bude k večeři?

Tuhle nepopulární otázku slýcháme všechny dost často. Kde ale pořád brát nápady? Jak by se vám líbilo mít k dispozici kuchařku plnou receptů z celého světa? Na webové platformě Cookidoo® naleznete více než tisíc chutných inspirací na každý den. Na své si přijdou zastánci nejrůznějších trendů ve stravování, jako vegetariáni nebo vyznavači RAW. Ani ti, kdo musí nebo chtějí brát ohled na určitá dietní omezení, se nemusejí bát. Jsou pro ně připraveny kolekce bez lepku, cukru nebo se sníženým množstvím tuku pro lehčí život.

Autor: Vorwerk

A teď to nejlepší: Díky revolučnímu příslušenství Cook-Key® si tohle všechno pošlete přímo na displej svého Thermomixu®.  

Zaujalo vás digitální vaření na dotek prstu a všechny jeho výhody? Nebo chcete radši rovnou vidět tohoto „mistra kuchaře“ v akci? Vše se dozvíte zde!

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy