3 bizarní hračky pro vaše dítě?

3 bizarní hračky pro vaše dítě?
Namočte dítě do slizu!
Foto: Simba Toys
Sdílej na facebooku
3. září  2019 
 00:00
Prezentace klienta

Ať už se vám hračky zdají bizarní či ne, jedno mají společné: zaručeně vaše dítě odlepí od tabletu.

3. Namočte dítě do slizu!

Toto je vysloveně záležitost jako vyšitá z hodiny lektvarů od Severuse Snapa. Tedy s tím rozdílem, že dítěti nehrozí újma, pokud nedodrží předepsaný postup přípravy koupelového lektvaru. Kouzlení se slizem do vany je asi tak složité, jako když si do sklenice hodíte rozpustný vitamín. Takže: napusťte vanu, do vany umístěte svou ratolest a sypejte granulát Glibbi Slime. A je to, vaše dítě bude řvát smíchy. Voda se změní v barevnou hmotu, která nelepí, nebarví kůži ani vanu. Výsledný sliz může být zelený, červený nebo modrý. 1 sáček vystačí na 30 l vody. V balení najdete i druhý sáček, který sliz rozpustí. Glibbi Slime je vyroben ve Velké Británii, je dermatologicky testován a kromě vany ho můžete použít i v bazénku.

Dítě v slizu?
Dítě v slizu?
Autor: Simba Toys

2. Koulovačka i při teplotách 40+

Co si budeme povídat, zažít pořádnou koulovačku je kumšt i v zimě. Naštěstí je zde Glibbi SnoBall. Zázračný granulát smícháte s vodou a je to. Z 80g sáčku vytvoříte více než 60 „sněhových“ koulí. Představte si: je leden, vy si dopředu naděláte SnoBall koule, počíháte si na svou ratolest, a když to bude čekat nejméně, pořádně ji zkoulujete. A protože dítěti bude k dispozici jen ubohý poprašek na kapotě aut, výherce bitvy je jasný. Tipujeme, že jiná než nadšená reakce na nerovný souboj se dá očekávat leda u dítěte slabší povahy. Svému miláčkovi tak i tak uděláte radost, když se v rámci rodinného teambuldingu pustíte do stavby miniaturního sněhuláka. Glibbi SnoBall je dermatologicky testován.

Koulovačka 365 dní v roce
Koulovačka 365 dní v roce
Autor: Simba Toys

1. Krká celá rodina

Znáte dítě, které se neveselí, jakmile si někdo krkne nebo prdne? Díky ShakeHeadz se ratolesti potrhá bránice, fakt. ShakeHeadz, to je grupa 12 potrhlých příšerek, které všelijak krkají a prdí. Podle toho, jak moc, a jakým směrem, dítě třese rukou, zazní jeden z 8 nechutných zvukůHračka se prodává v obalu, který připomíná plechovku od sladké limonády. Orchestr tělních zvuků u kreatur totiž podle legendy způsobuje nezřízená konzumace zubokazivých nápojů. Vrchní a spodní víčko plechovky slouží jako schránka pro příšerku, což ocení hlavně školáci při přenosu do školy. Příšerky bezvadně padnou do dětské ruky a 1,5V baterku typu LR44 můžete vyměnit, nejde tedy o žádnou hračku na jedno použití. Zdířku na baterku musíte přišroubovat, takže nehrozí, že dítě baterku spolkne. Blbnutí s příšerkou baví i rodiče, kupte sobě i dítěti a užijte si společného dovádění.

Krká a prdí, to jsou ShakeHeadz
Krká a prdí, to jsou ShakeHeadz
Autor: Simba Toys

Všechny tři hračky mají společné dvě zásadní výhody. Zaprvé: dítě se s nimi zabaví, i když si hraje samotné. Zadruhé: zabaví celou rodinu a utuží zdravý vztah mezi rodičem a dítětem.

Sdílej na facebooku
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku