Postavte dítě před dětskou plotnu: unisex

Postavte dítě před dětskou plotnu: unisex
Kdo z nich bude příští kuchařská superstar?
Foto: Simba Toys CZ
Sdílej na facebooku
6. listopadu  2019 
 00:00
Prezentace klienta

Dost možná se z vašeho chlapečka či holčičky stane příští Zdeněk Pohlreich či Jamie Oliver, pokud jim pořídíte tyto hračky. A dost možná ne. Každopádně se díky dětským kuchyňkám královsky zabaví. Dokonce i vy budete u vytržení z toho, co všechno dětské kopie kuchyní dovedou. O co jde?

Kuchyňka s tekoucí vedou

Bez přehánění můžeme říct, že takové terno za našich mladých let nebylo. Dětská kuchyňka Tefal Evolutive má tekoucí vodu, která se ani nemusí doplňovat: co vyteče do umývadla, to pak díky pumpovací funkci vyteče z kohoutku, a tak pořád dokola! A to zdaleka není konec všem vychytávkám. Součástí je i plotýnka vařiče simulující vařící vodu. Dítě si oblíbí i přípravu speciálních těstovin, které taktéž najdete v balení. Těstoviny totiž mění barvu podle toho, jestli je dítě ponoří do vody. Iluze přípravy jídla je dokonalá i v případě plastové mrkve: dítě si ji může nakrájet. Váš miláček si zkrátka bude připadat jako pravý šéfkuchař. Tefal Evolutive je vhodný pro dítka od 3 let. Standardní výška pracovní desky je 50 cm, ale hračka roste s dítětem: sestavu lze zvýšit až o 8 cm. Malý kuchař se tedy mezi 3 a 8 roky nemusí nad kuchyňskou linkou nezdravě hrbit. Rozměry rozložené kuchyňky jsou 118 x 101 x 44 cm. Kuchyňka je dostatečně prostorná, takže si s ní může hrát více dětí naráz.

Standardní výška pracovní desky je 50 cm, ale hračka roste s dítětem: sestavu lze zvýšit až o 8 cm.
Standardní výška pracovní desky je 50 cm, ale hračka roste s dítětem: sestavu lze zvýšit až o 8 cm.
Autor: Simba Toys CZ

Kuchyňka Tefal Evolutive se skládá ze stolu, dřezu s baterií s pumpovací vodní funkcí, plotýnky, trouby, lednice s dávkovačem ledu, zabudovaným kávovarem na kapsle a kuchařky na vaření. A to není všechno.

Součástí je 40 ks příslušenství!

Aby hra na kuchaře byla věrohodná, je potřeba mít věrohodné makety potravin a kuchyňského příslušenství, těch je 40! Dítě bude mít k ruce např. láhev s kečupem, hořčicí, solničku, pepřenku, šálky, steak a rybu s efektem syrového a připraveného stavu, talíře, sklenice, vidličky, nože, lžíce, kávové kapsle, vejce, pánvičku s funkcí přehazování palačinky, kostky ledu a těstoviny.

Věrohodné makety potravin a kuchyňského příslušenství
Věrohodné makety potravin a kuchyňského příslušenství
Autor: Simba Toys CZ

Mobilní verze kuchyňky

Kuchyňka Tefal Bubble se jako první pochlubila s funkcí bublající vody. Kompaktní kuchyňku oproti předchozímu typu nemusíte skládat. Prostě vybalíte a jde se hrát! Kuchyňka je vybavena dřezem s baterií (bez funkce tekoucí vody), lednicí, digestoří, zabudovaným kávovarem, troubou, myčkou na nádobí a malým jídelním koutkem s policemi pro skladování příslušenství.

Ano, šefíku!
Ano, šefíku!
Autor: Simba Toys CZ

Po hraní můžete kuchyňku složit. Ve složeném stavu je hračka přenositelná, takže si ji dítě může brát na návštěvy ke kamarádům. V balení najdete 24 doplňků, mezi nimi je např. nádobí, příbory a makety potraviny. Rozměry rozložené kuchyňky jsou 65 x 36 x 93 cm a rozměry po složení jsou 34,5 x 36 x 60,5 cm. Výška k pracovní desce je 47 cm.

A jde se za kámošema!
A jde se za kámošema!
Autor: Simba Toys CZ

Kuchyňka Cooky v designu moderního animovaného seriálu 44 koček

Šílí vaše dítě z animovaného seriálu 44 koček? Tak to mu s touto kuchyňkou uděláte ohromnou radost! Kuchyňka Cooky disponuje sporákem se 2 varnými plotýnkami a troubou.

Aby vaše holčička předla jako kočička.
Aby vaše holčička předla jako kočička.
Autor: Simba Toys CZ

Obsahuje spoustu kuchyňských doplňků jako pánev s víkem, talíře, sklenice, šálky, šejkr, příbory a další. V balení objevíte i barevné samolepky, takže si malý kuchař vyzdobí svou kuchyň přesně podle svých představ. Kuchyňka nepostrádá pracovní desku, kterou dítě může rozdělit na dvě části, pod kterými lze skladovat příslušenství. Rozměry kuchyňky jsou 65,8 x 35 x 85 cm.

Spousta příslušenství je samozřejmostí.
Spousta příslušenství je samozřejmostí.
Autor: Simba Toys CZ

Virtuální realita vs. věrná napodobenina reality

Technologické firmy se předhánějí v tom, kdo utratí víc za vývoj virtuální reality. Myslíte, že pro rozvoj vašeho dítěte bude přínosnější, pokud mu na hlavu nasadíte brýle pro virtuální realitu? Anebo vám zdravý rozum velí, abyste před něj raději zhmotňovali zábavnou napodobenina skutečnosti, kterou si může osahat? Dopřejte dětem i sobě skvělý pocit z dobře odvedené práce.

Nemělo by si dítě hrát raději rukama? Co myslíte vy?
Nemělo by si dítě hrát raději rukama? Co myslíte vy?
Autor: Shutterstock

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku