Dokonalá romantická dovolená

Dokonalá romantická dovolená
.
Foto: Shutterstock
Sdílej na facebooku
19. srpna  2021 
 00:00
Prezentace klienta

Rády byste si užily krásnou dovolenou se svým partnerem, během které vás nebude nic rušit, a vy si užijete čas strávený společně? Splňte si svůj sen a pojeďte s CK Blue Style na dovolenou ideální pro dospělé.

CK Blue Style se specializuje na mnohá přání svých zákazníků, proto ve své nabídce neopomíjí ani zájezdy vhodné pro dospělé a dovolenou bez dětí. Hotely označené nálepkou adults only  přijímají pouze dospělé návštěvníky, nebo pro ně alespoň vyhrazují samostatnou zónu. Můžete si tak užívat komfortní dovolenou na úrovni ať už se skupinou přátel nebo se svým partnerem. Tento typ zájezdu je vhodný nejen jako líbánky, oslava výročí, ale kdykoliv, kdy si chcete s partnerem udělat radost a být spolu. Protože nic není důležitějšího než čas strávený společně.

.
.
Autor: Shutterstock

Hotely naleznete například v krásném Bulharsku či Turecku, vášnivém Španělsku, na památky bohatém Egyptě a Řecku nebo na exotických Maledivách. Vypravte se do některé z těchto destinací, užijte si sluncem zalité pláže, průzračné moře, výtečnou kuchyni a zajímavou kulturu. Udělejte si čas na sebe a svoji lásku, posilněte svůj vztah a obohaťte ho o společné nezapomenutelné vzpomínky.

Hotely CK Blue Style jsou prověřené po stránce kvality služeb a vy tak můžete očekávat velmi kvalitní servis i nabídku stravování formou all inclusive.

.
.
Autor: Shutterstock

„Výběru hotelů věnujeme od počátku naší existence velkou pozornost. Každý rok velmi pečlivě sledujme kvalitu služeb našich hotelů a vybíráme je na základě přísného hodnocení mnoha kritérií. Uvedená činnost je prováděna našimi partnery na místě, ale i přímo manažery jednotlivých destinací a pochopitelně i delegáty, kteří mají výbornou znalost lokálních podmínek a získávají průběžnou zpětnou vazbu klientů.“ říká Ondřej Rušikvas, provozní ředitel CK Blue Style

All inclusive dovolená je vhodná zejména pro ty, kteří si chtějí užít pohodu a klid v hotelu a jeho blízkosti. Množství služeb se v jednotlivých zemích a někdy i hotelech liší, očekávat však můžete bohatou nabídku jídel k snídani, obědu i večeři z místní i mezinárodní kuchyně. V některých případech je součástí i malé občerstvení v průběhu dne a nealkoholické nápoje. Se svým partnerem si tak můžete každý den vychutnávat příjemné snídaně, poklidné obědy a romantické večeře o několika chodech.

Součástí služeb bývá v některých hotelech i nabídka wellness & spa, kosmetické služby a možnost zábavného a sportovního vyžití. Svůj čas tedy můžete strávit tak, jak si budete v danou chvíli přát, ať už budete odpočívat na lehátku u bazénu, uděláte si romantickou procházku a piknik na pláži nebo si užijete společnou masáž.

.
.
Autor: Shutterstock

Pojeďte s CK Blue Style na odpočinkovou romantickou dovolenou přesně podle vašich představ. Vyberte si z mnoha nabízených destinací a těšte se na nezapomenutelné chvíle s vaší drahou polovičkou.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku