Malá půjčka na domácí spotřebič

Malá půjčka na domácí spotřebič
Foto: Fair Credit Czech s.r.o.
Sdílej na facebooku
4. srpna  2021 
 00:00
Prezentace klienta

Když se rozbije pračka nebo chladnička, nebývá obvykle času nazbyt a je nutné koupit novou. Jenže neplánované výdaje o sobě obvykle nedávají vědět s předstihem a přichází v nejhorší možnou chvíli, třeba týden před výplatou. S řešením situace může pomoci malá půjčka, která je tak akorát i na velké spotřebiče, a na účtu ji máte za čtvrt hodiny ve všední dny i během víkendu.

Co můžete za mikroúvěr koupit  

Ať vám vypověděl službu jakýkoliv domácí spotřebič, můžete na něj získané peníze využít, aniž byste účel někomu dokládali. Malá půjčka je totiž na cokoliv a nikdo vám nebude říkat, jak hospodařit. Vůbec nejčastěji je přitom využívána na důležité spotřebiče jako je pračka, sporák (případně varná deska) nebo chladnička, bez nichž zkrátka domácnost nemůže fungovat.

Samotná výše rychlé půjčky je nastavena tak, aby vystačila i na spotřebiče „střední třídy“ a nemuseli jste se spokojit s úplným základem, u něhož byste mohli v dohledné době řešit stejnou situaci. Získat proto můžete od 1 000 do 10 000 Kč a záleží pouze na vás, o jakou částku si řeknete. Důležité je, abyste pořídili spotřebič, co vám vydrží několik dalších let.

Závazek vás nebude zbytečně zatěžovat  

I když někde žádají, abyste i kvůli malým půjčkám uzavřeli smlouvu na nejméně 1 rok, u této společnosti to potřeba není. Splatnost je nastavena tak, aby odpovídala nečekaným životním situacím, tedy na 5 až 30 dní. Díky tomu si sami zvolíte, jak rychle zvládnete úvěr zaplatit. Třeba když vás brzy čeká výplata, nebudete muset hradit úroky za období delší, než je skutečně nutné.

Malou půjčku máte na účtu do 15 minut i o víkendu  

Abyste mohli svou situaci vyřešit co možná nejdříve, posuzuje poskytovatel všechny přijaté žádosti obratem. U většiny klientů to netrvá déle než 5 minut, a bude-li vše v pořádku, můžete mít malou půjčku za dalších 10 minut na účtu. Společnost navíc pracuje i přes víkend, kdy je získání úvěrů obecně složitější; za tento nadstandard však nemusíte připlácet nic navíc.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku