Chystáme se na školu a tvoříme! Originální obaly na sešity a kelímky na tužky

Foto: www.herkules.cz
Sdílej na facebooku
26. srpna  2019 
 00:00
Prezentace klienta

Škola je už skutečně za dveřmi. Připravte se na ní s vašimi školáky a zkuste jej ještě před začátkem nového školního roku motivovat, nadchnout a užít si spolu poslední prázdninovou zábavu a tvoření. Co třeba takové originální obaly na sešity nebo kelímek na tužky a propisky? Jejich tvorba bude pro všechny dokonale zábavná a snazší, než by se mohlo zdát.

Vlastnoručně vyráběné obaly na sešity

Koho by bavilo učení?! Zkuste proto svoje ratolesti trochu motivovat ke školní práci a vytvořit společně s nimi originální obaly na školní sešity. Ať mají každý sešit barevně a graficky odlišený, vždy si ho poznají, připomíná jim něco příjemného, a hlavně si ho s nikým nespletou.

Stačí vzít balicí papír, na který mohou za pomoci jakékoli lepicí tyčinky Herkules jednoduše nalepit obrazce vystřihnuté z barevného papíru, ale třeba i fotky z prázdnin, nakreslit vlastní obrázky, motivy či ornamenty dle momentálního nápadu či předmětu pro který je obal určen.

Balicí papír stačí jen jednoduše slepit a vytvořit z něj klasický obal, do kterého sešit dítě zasune a máme hotovo.

Pestrobarevný kelímek na psací potřeby

Se začátkem školního roku přijdou vhod i nové kelímky na psací potřeby. Není však třeba kupovat nové, ale zkusit si vyrobit vlastní v pohodlí domova. Jako základ poslouží jakákoli sklenička, na kterou namotáme klasický provázek a přilepíme jej k ní ideálně disperzním lepidlem Herkules. Po zaschnutí lepidla jej navíc můžeme obarvit libovolnými barvami a o dokonale pestrý a kreativní kelímek máme postaráno. Rázem se stane skvělým doplňkem dětského pokoje i psacího stolu.

Další variantou kelímku pak může být kelímek ve stylu oblíbeného akčního či pohádkového hrdiny. Stačí mít jen po ruce vytisklý papír s oblíbenou postavičkou nebo motivem, disperzní lepidlo Herkules a průhlednou skleničku nebo kelímek. Následně její vnitřní prostor natřeme lepidlem a přilepíme vytisklý motiv. Po zaschnutí vznikne originální designová nádoba na psací potřeby, se kterou se školní povinnosti budou hned plnit lépe.  

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy