Školní rok je zpět. Jak nejlépe vybavit vaše školáky

Foto: iStock
Sdílej na facebooku
26. srpna  2019 
 08:00

Prázdniny utekly jako voda a nový školní rok už začne za pár dní. Pokud stále tápete, čím nejlépe své děti do školních lavic vybavit, máme pro vás několik zaručených tipů pro prvňáčky i puberťáky.

Kvalitní školní aktovka je základ

Pro holčičky parádnice je ideální velký školní set aktovky s designovým a velmi oblíbeným motivem jednorožce. Obsahuje navíc penál a sáček se stejným motivem a dále nechybí ani láhev a box na svačinu.

SET BAGMASTER LIM 9 A
SET BAGMASTER LIM 9 A
Autor: Bagmaster

Anatomický školní batoh s ergonomicky tvarovanými zády pro správné usazení. Aktovka je vybavena posuvným systémem Flexi pro přizpůsobení batohu dle výšky dítěte. Nechybí reflexní prvky a pevné dno.

Karton P+P Anatomický batoh PREMIUM Premium Fox
Karton P+P Anatomický batoh PREMIUM Premium Fox
Autor: Mall.cz

 

Na poznámky

Sešity Oxford jsou sešity, které budete rádi znovu otevírat. Měkké a zaoblené desky chrání sešit od oslích uší a na kvalitní papír je radost psát. Vše v krásných barvách, které prozáří školní dny.

Sešity Oxford
Sešity Oxford
Autor: Oxford

Pilot Pen. Domácí úkoly, úlohy a jiná školní zadání mohou potrápit nejednoho pilného školáka. Každé pero od Pilota má však svou kouzelnou moc dotahovat věci do konce. Pro malé perfekcionisty je ideální gumovací pero Pilot Frixion, které jednou provždy skoncuje se škrtanci v sešitech. 

Pilot Pen
Pilot Pen
Autor: Pilot Pen

Co si obléknout?

Pro slečny s citem pro styl se perfektně hodí prošívaný kabát OMEGO 2 s hřejivou výplní a ekologicky šetrnou impreganční úpravou. Reflexní prvky na předním i zadním díle zajistí lepší viditelnost v sychravých podzimních dnech.  K dostání v růžové a modré variantě. 

Dětský prošívaný kabát OMEGO 2
Dětský prošívaný kabát OMEGO 2
Autor: Alpine Pro

Na podzimní cesty do školy či na kroužek by dítě mělo mít kvalitní softshellovou bundu, která jej ochrání před deštěm i chladem. Softshellová bunda NOOTKO 8 od ALPINE PRO je vyrobena z pružného voděodolného materiálu s kvalitní funkční membránou SOFT-SHELL WINDBARRIER a ekologickou impregnační úpravou. Bunda má i praktické odvětrávání na zip  v podpaží a množství reflexních prvků na předním i zadním dílu.

Dětská bunda NOOTKO 8
Dětská bunda NOOTKO 8
Autor: Alpine Pro

Chytrá elektronika pro starší

Chcete být se svým dítětem neustále v kontaktu? Pomůže vám mobilní telefon Xiaomi Mi A3. Propracovaný barevný displej, dlouhá výdrž baterie a zabudovaná čtečka otisků prstů, která zajistí dokonalé zabezpečení telefonu vašeho dítěte.

Xiaomi Mi A3
Xiaomi Mi A3
Autor: Mobil Pohotovost
Také vaše děti milují selfie fotky? Samsung Galaxy A20e s předním 8Mpx fotoaparátem a režimem Smart Beauty, který vyretušuje nedostatky a prozáří každý portrét.

Samsung Galaxy A20e
Samsung Galaxy A20e
Autor: Mobil Pohotovost

Chytrý náramek Garmin vívofit junior2 Captain America motivuje děti k pohybu, plnění úkolů a soutěžení. Počítá nachozené kroky a minuty strávené intenzivním pohybem. Upozorňuje na neaktivitu a pobízí k akci. Design s oblíbeným hrdinou je navíc dostatečně odolný a zvládne i řádění malých raubířů.

Garmin vívofit junior2 Captain America
Garmin vívofit junior2 Captain America
Autor: czc.cz

English, please

Beehive International School je jedinečná škola, která nabízí vzdělávání v anglickém jazyce již od útlého věku dítěte. Vzdělávání dětí ve škole probíhá již od jesliček a přechází přes mateřskou školu k plně bilingvnímu vzdělávání na základní škole. Spojení českých i britských osnov nabízí unikátní vzdělávací program.

Výuka angličtiny
Výuka angličtiny
Autor: Beehive

Náš tip: Po škole zábava

Co takhle zkusit Dinopark? Na střeše nákupního centra Galerie Harfa si užijete výlet do druhohor pro celou rodinu. Modely dinosaurů v životních velikostech, dekorace druhohorní přírody, dětské paleontologické hřiště s ukrytou kostrou pravěkého tvora, 4D Kino v ceně vstupenky, mlhostromy pro osvěžení v letních měsících, dětské atrakce a spousta dalších překvapení.

Dinopark
Dinopark
Autor: Dinopark

Sdílej na facebooku
Autor: rb

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy