Jak zábavně zabalit míč nebo plyšáka pod stromeček

Video se připravuje ...
Radka Křivánková předvádí, jak zabalit vánoční dárek kulatého tvaru - například míč
VIDEO: Ladislav Novák
Sdílej na facebooku
20. prosince  2018 
 06:00

"Milý Ježíšku, přál bych si míč, se kterým se hrálo mistrovství světa 2018." Míč udělá dětem většinou radost, menší už tomu, kdo ho musí zabalit. Jak to udělat, aby to nevypadalo jako nevzhledná zmačkaná koule? Nebo abyste ho nemuseli dát do krabice nebo obří dárkové tašky? Podívejte se na způsob, který zvládne každý za pár minut!

"Tento způsob balení se hodí použít nejen na míč, ale i na dárky nepravidelného tvaru, jako jsou například hračky plyšové," říká odbornice na balení dárků Radka Křivánková. K balení použije místo obyčejného papíru raději fólii. "Zaprvé se neprotrhne, zadruhé na ní vypadají dobře i nepravidelné sklady," vysvětluje a vy už se podívejte na návod. Kromě zabalení míče Radka Křivánková předvede ještě jednoduchou výrobu dvou ozdobných mašliček.

Sdílej na facebooku
Autor: is

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku