5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!

5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Foto: H&M
Sdílej na facebooku
28. března  2017 
 00:00
Prezentace klienta

Jaro je období nových začátků a svěžího závanu energie. Pusťte ho i do šatníku vašich školáků! Jaké jsou módní hity pro juniory, ve kterých zazáří ve škole i mezi kamarády? Vytipovali jsme pro vás 5 trendů, které jim nesmí ve skříni chybět a které nyní zakoupíte s příjemnou 20% slevou.

Níže naleznete kupón na 20% slevu při nákupu nad 700 Kč, který platí na všechno nezlevněné dětské oblečení v kamenných prodejnách H&M. Stačí ho v období 30. 3. – 16. 4. 2017 ukázat v telefonu / tabletu na pokladně, nebo si ho vytisknout. Uvidíte, že radostí přímo rozkvetou!

Autor: H&M

Denim

Džínová klasika nezestárne a hodí se pro všechny. Maminky ocení odolnost materiálu, mladé slečny zase jednoduchost kombinování. Školačkám vyberte džíny s úzkým střihem a nohavicemi nad kotníky, kluci na jaře zůstávají u klasiky. Stačí jednoduché tričko a budou za módní hvězdu.

Autor: H&M

Teniskománie

I na jaře zůstaňte u pohodlí a obouvejte tenisky. Top barva sezóny je zářivě bílá dodávající každému outfitu ten správný šmrnc. Tenisky kombinujte s džíny a užijte si ležérnost a pohodlí, které móda jara přináší.

Šelmy

Zdá se, že všechny divoké šelmy se přestěhovaly z divočiny na trička našich školáků. Nestárnoucí tygří vzor v nové podobě přinese do šatníků zajímavou změnu.

Autor: H&M

Přírodní barvy jako na safari

U přírody ještě zůstaneme. Vyberte dětem outfit v tlumených barvách přírody a slečně pořiďte stylovou zelenou parku. Také už se vidíte na cestě za prosluněným safari?

Autor: H&M

Výrazné sluneční brýle

Ta radost, když místo deštníků balíme dětem na výlet sluneční brýle! Letos vyberte výrazné kousky, se kterými budou nepřehlédnutelné. Přesně takové se na jaře budou nosit.

Autor: H&M

Už víte, jakými kousky z nové kolekce H&M si společně uděláte radost? Pořiďte si je výhodněji s kupónem na 20% slevu při nákupu nad 700Kč! Kupón platí na všechno nezlevněné dětské oblečení v kamenných prodejnách H&M. Stačí ho v období 30. 3. – 16. 4. 2017  ukázat v telefonu / tabletu na pokladně, nebo si ho vytisknout.

Tak příjemné jarní nakupování!

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku