Chytré triky, jak dětem naservírovat jídlo, o které nestojí: Podívejte se!
O tom, zda dítě nějaké jídlo sní nebo ne, často rozhodne to, jak pokrm vypadá. To dobře ví jedna matka čtyř dětí, která své výtvory zveřejnila na webu Boredpanda.com. Zaměřila se především na vajíčka. Proč ne? Je to skvělý zdroj železa a bílkovin, které dětem chybějí, když moc nejedí maso.
"Začalo to tím, že jsem se snažila naučit se vařit perfektní vejce natvrdo," líčí Anne Widya. Když se jí to nepovedlo, maskovala nedokonalost vajíček tím, že je na talíři všelijak vtipně upravovala. K tomu používala především mořské řasy nori a další pomůcky, které se používají při přípravě sushi.
Dneska už tahle matka čtyř dětí vajíčka umí uvařit skvěle, ale i nadále je dětem servíruje tak, aby je to bavilo, a to k snídani, obědu či večeři. Možná vás zarazí, jak často používá různé párky či salámy, ale to už je na každém, čím se inspiruje a co svým dětem naservíruje.