Vyberte si kočárek, se kterým si udržíte styl

Stylová s originálním kočárkem
Foto: Baby direkt
Sdílej na facebooku
6. srpna  2018 
 00:00
Prezentace klienta

Péče o miminko je náročná, avšak nemusí vás připravit o šarm a styl. Najděte si v každodenním shonu aspoň chvíli sama pro sebe, rozmazlujte se a obklopte se produkty, kterými dáte jasně najevo, že i maminky mohou udávat módní trendy. Mezi značky, které z vás udělají módní ikonu v širokém okolí, patří italský výrobce kočárků a příslušenství pro děti Neonato.

Společnost Neonato vznikla v 90. letech v Itálii. Byla jedním z průkopníků filozofie, že produkty pro děti nemusí být pouze praktické, ale že můžou být také trendy. Díky tomu si značku oblíbily maminky, které se zajímají o módu a design po celém světě. 

Kočárky od světových designérů

Na svých kolekcích spolupracuje s významnými světovými designéry. Všechny produkty jsou díky tomu zpracovány v souladu s nejnovějšími módními trendy. Letošní crazy barevnou kolekci kočárků Neopop ve stylu komiksu například vytvořila italská návrhářka Ludmilla Radchenko.

Designéři značky myslí také na ty, kteří nejsou fanoušky extravagantnějších módních výstřelků. Pro zastánce klasické, nikdy nestárnoucí městské elegance je určená řada Neonato Puro Urban v béžových a šedých odstínech v kombinaci s koženými prvky.

Vyberte si vlastní barevné kombinace

Při výběru barevné kombinace mohou rodiče využít praktický konfigurátor, díky kterému si mohou navolit barvu podvozku, konstrukce korbičky nebo sporťáku a barvu a vzor stříšky. Pokud se vám vaše stávající barevná kombinace okouká, můžete potah na stříšce jednoduše vyměnit za jiný.

Bezpečnost především

Design ale není to nejdůležitější, co maminky od kočárku potřebují. Nejdůležitější je bezpečí a pohodlí dítěte. To si tým Neonato uvědomuje, a proto sleduje kromě módních trendů také ty technologické. Kočárky i autosedačky prochází přísnými bezpečnostními testy a jsou vyrobeny v souladu s bezpečnostními normami Evropské unie. Výsledkem jsou pak moderní, funkční a pohodlné produkty, ve kterých si dítě naplno užije vaše společné výlety.

 

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku