Online nákupy pro vaše děti: ušetřete čas i peníze

Online nákupy pro vaše děti: ušetřete čas i peníze
Foto: Shutterstock
Sdílej na facebooku
8. října  2019 
 00:00
Prezentace klienta

Propadla jste nakupování online a v e-shopech trávíte více času, než je zdrávo? Máme pro vás pár tipů, jak při online nakupování ušetřit čas i peníze. Kupujte nejen dětské oblečení a potřeby bez výčitek!

Lajkujte oblíbené zboží

Pokud se řadíte mezi maminky, které rády využijí každou volnou chvili a projedou si novinky v oblíbených e-shopech raději, než aby trávili čas se svými ratolestmi v nákupních centrech, pak je tento tip právě pro vás. Většina e-shopů totiž nabízí možnost olajkovat produkty, které se vám líbí a jejichž koupi zvažujete. U produktu většinou najdete oblíbené srdíčko jako znak, díky kterému si zboží přidáte mezi oblíbené produkty. Takto olajkované produkty si v aplikaci nebo na webu klidně ponechte, často se totiž stává, že je e-shop dříve nebo později zlevní.

Pokud si tedy nejste jista koupí a nutně to krásné bodýčko s ovečkou nepotřebujete, prostě si ho uložte na později a čekejte, až bude produkt levnější. Seznam oblíbených věcí navíc máte pěkně přehledně pohromadě a můžete z něj libovolně odebírat, či k němu věci přidávat. Nic závazně neobjednáváte. Díky tzv. cookies vám navíc e-shop podle oblíbených produktů bude nabízet relevantní zboží, které by se vám mohlo líbit.

Objednejte, co potřebujete, ale zaplaťte později

Dalším skvělým tipem pro online nakupování je novinka tzv. odložené platby neboli MALL Pay. Tuhle skvělou vychytávku ocení zejména maminky, kterým se často stává, že musí zboží vracet. Důvodem může být nevyhovující velikost nebo materiál, ale i prostě jen fakt, že si nákup rozmysleli. Díky MALL Pay se však nemusíte bát o své peníze nebo složitého vrácení zboží. S touto službou totiž platíte až tehdy, když vám zboží přijde a jste si opravdu jistá, že jej chcete. Pokud zjistíte, že se vám ta zimní kombinéza pro holčičku vlastně až tak nehodí k fusaku do kočárku, prostě ji jen zašlete zpět. Pokud se vám líbí, máte 14 dní od doručení zboží na to, abyste jej zaplatili. Zmíněnou kombinézu můžete v klidu vyzkoušet a zjistit, zda je to ta, kterou hledáte.

Služba MALL Pay je naprosto zdarma. Stačí při volbě platby ve vybraných e-shopech zvolit možnost MALL Pay a nákup jen potvrdit sms. Pak už jen čekáte na doručení zboží, které pak můžete zaplati až do 14 dní. Nakupovat můžete nejen dětské potřeby, ale třeba i kočárky nebo udělat radost i sobě.

Ušetřené peníze se vyplatí spořit

Ruku na srdce, kolikrát jste si objednané zboží z internetu nechala, protože při představě složitého vracení zboží se vám prostě nechtělo marnit čas? Díky MALL Pay tak ušetříte spoustu peněz. To, co se vám opravdu nebude hodit, jen pošlete zpět a svoje peníze máte stále v peněžence. Takto ušetřené peníze se vyplatí nenechávat ladem, vyberte si spořící účet s pořádným úrokem, ať se vám další nákupy vyplatí! Podívejte se na přehled spořících účtů a vyberte si ten, který vám vyhovuje.

 

Sdílej na facebooku
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku