Vánoční tipy na dárky pro děti do tří let

Vánoční tipy na dárky pro děti do tří let
Foto: BABY DIREKT
Sdílej na facebooku
9. prosince  2019 
 00:00
Prezentace klienta

Vybrat dárek, který zaujme malé dítě natolik, aby okamžitě neskončil v koutě, je alchymie. Ideální je vybírat dárky, které nejen že potěší, ale mají i praktické využití. Máme pro vás pár osvědčených tipů od našich maminek.

0 až 6 měsíců

Miminka milují hračky, které jsou z příjemných materiálů a které se samovolně pohybují. Přibližně od tří měsíců začínají detailněji zkoumat své okolí. V těchto dnech je skvěle zabaví interaktivní hrací dečky Baby Fehn. Na dece dítě objevuje různé tvary, barvy a zvuky, do hry se samo aktivně zapojuje. Zdokonaluje tak své psychomotorické dovednosti.

Autor: BABY DIREKT

Ideálním dárkem pro miminka jsou kolotoče nad postýlku. Často rodičům pomáhají s uspáváním. Děti totiž uklidňuje pohled na pohupující se zvířátka, navíc když ještě vydávají příjemnou melodii. 

Autor: BABY DIREKT

6 měsíců až 1,5 roku

V období okolo půl roku se začínají zavádět první příkrmy. Aby malé jedlíky jídlo bavilo, naservírujte je do veselého nádobí. Přemýšlejte také nad materiálem, ze kterého je vyrobené. Ideální je například bambus. Ten je šetrný k přírodě a neobsahuje žádné nebezpečné a škodlivé látky.  

Autor: BABY DIREKT

Děti k jídlu motivuje, když vidí, že spolu s ním jí i další lidé. Posaďte miminko ke společnému stolu. Už od prvních měsíců můžete dítě krmit v židličce jako je například Ivolia, která se dá polohovat. Pro větší děti můžete sáhnout po designovém kousku, židličce Dolce, která nejen že je pohodlná, ale rozzáří každý interiér. 

Autor: BABY DIREKT

1,5-3 roky

Ozdobit dětský pokojíček dokážou také plyšová dětská křesílka Zopa ve tvaru slona nebo tygříka. Budete překvapení, kolik zábavných her s nimi děti vymyslí. 

 

Autor: BABY DIREKT

Hračkovým evergreenem po několik generací jsou houpací zvířátka. Kromě klasických koníků jsou dnes k dostání například jednorožci, pandy nebo berušky. Děti se při houpání nenásilnou formou učí stabilitě  zdokonalují tak své motorické dovednosti.

Všechny uvedené dárky a spoustu dalších produktů pro děti najdete ve FunBaby.cz.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku