Autosedačka DUALFIX 2 R je vítězem testu ADAC. V kategorii 0 až 18 Kg

Autosedačka DUALFIX 2 R je vítězem testu ADAC. V kategorii 0 až 18 Kg
Foto: BABY DIREKT
Sdílej na facebooku
15. června  2020 
 00:00
Prezentace klienta

Firma Britax Römer opět potvrdila svou pozici lídra v bezpečném cestování dětí. V prestižním, nezávislém testování významné německé spotřebitelské organizace Stiftung Warentest a německého motoristického klubu ADAC získala nejlepší hodnocení v kategorii 0 - 18 Kg autosedačka Britax Römer DUALFIX 2 R. Porotci ji ohodnotili známkou 2.4, což bylo nejlepší skóre v dané kategorii. Podívejte se, čím je sedačka zaujala.

Hlavní přednosti DUALFIX 2 R

DUALFIX 2 R patří do kategorie sedaček, které lze otáčet o 360°. Rodiče proto ocení velmi snadné a maximálně bezpečné usazování dítěte do auta. Díky nástupní poloze si totiž můžou pohodlně zkontrolovat, zda jsou pásy správně dotažené a vše je, jak má být. Výhodou je také to, že autosedačku lze od 15 ti měsíců dítěte vozit po i proti směru jízdy.

Sedačku lze používat od narození bez novorozenecké vložky. Dětem vydrží až do 18 Kg, přibližně 4 let. Do auta se instaluje pomocí isofixu

Je to skvělá volba, pokud hledáte bezpečnou autosedačku ve střední cenové kategorii. Porota v testu vyzdvihla kromě vysoké bezpečnosti také velmi dobrou kvalitu všech použitých materiálů.

Autor: BABY DIREKT

  • Nízké riziko zranění při čelním nárazu.
  • Nízké riziko zranění při bočním nárazu.
  • Dobře vedené bezpečnostní pásy.
  • Autosedačka je ve vozidle velmi stabilní.
  • Snadné připoutání dítěte.
  • Srozumitelný návod a výstražné štítky.
  • Dobré čalounění a prostor.
  • Dobrý prostor pro dítě.
  • Téměř žádné škodlivé látky.
  • Kvalitní potah, který lze snadno sundat a vyprat v pračce Dobré zpracování.

DUALFIX 2 R není první otočnou autosedačkou od Britax Römer, která zabodovala v nezávislém testování ADAC. Hodnocení “Dobrý” získaly i další otočné sedačky této značky. Nejlepší známku 1.7 získal model SWINGFIX I-SIZE, DUALFIX M I-SIZE, které jsou pro děti od 3 měsíců, a DUALFIX I-SIZE vhodná už od narození, pak získaly shodně hodnocení 2.1. Rozdíly mezi jednotlivými modely najdete v tabulce. 

Autor: BABY DIREKT

Co je ADAC a jakou má váhu?

ADAC (Allgemeiner deutscher Automobilclub) je zkratka pro Všeobecný německý autoklub. Je to největší motoristická organizace v Evropě a po americké AAA druhá největší na světě. Pravidelně provádí důkladné, nezávislé testování produktů pro motoristy, mezi něž patří také dětské autosedačky. Testují jejich bezpečnost z několika úhlů pohledu. Kromě bezpečnosti při nárazu, také například nezávadnost materiálů. 

Dobré hodnocení v testu ADAC je předpokladem, že autosedačka získá ocenění i od významných evropských spotřebitelských organizací, jejichž doporučení je známkou vysoké kvality produktu.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku