Příběh Tomáše (36): Konečně dobrý sex. Díky porodu!

Příběh Tomáše (36): Konečně dobrý sex. Díky porodu!
Foto: shutterstock
Sdílej na facebooku
5. listopadu  2016 
 06:00

Tomu, že může zažít se svou atraktivní, ale tak trochu frigidní partnerkou skvělý sex, už přestával věřit, jenže stal se prý takový malý zázrak. Po narození dcery se z jeho drahé polovičky, které stačilo milování jednou za dva měsíce, stala bohyně sexu. „Chlapi, jestli to doma nemáte, pořiďte si mimino,“ doporučuje Tomáš všem, které trápí absence sexu.

Sex jsem miloval vždycky, který chlap taky ne, i když vzpomínám na spolužáka ze základky, který nechápal, když jsme si coby náctiletí puberťáci kupovali všechny ty Lea a podobné porno časopisy a bavili se tím, koho že bychom si ze spolužaček dali úplně nejvíc a on jen otráveně mával rukou… Asi byl teplej, ale o tom se bavit nechci. Jsem prostě normální zdravý chlap se zdravým apetitem, sex mám rád tak čtyřikrát pětkrát do týdne. Jenže ne tak moje drahá polovička před dobou ještě nedávnou…

S Bárou jsem začal chodit před čtyřmi lety, a to, že mi ji záviděl táta, brácha, všichni moji kámoši a možná i pán bůh, to mi dělalo pochopitelně velmi dobře. Koho by taky nebrala dvojnice Megan Fox, že? Nekecám, Bára je nádherná ženská, bruneta s modrýma očima, jakých je málo. Tahle nádherná baba se do mě zamilovala a já byl nejšťastnější chlap na světě.

Spíme odděleně, žijeme šťastně: Co když vám společná ložnice nevyhovuje?

Spíme odděleně, žijeme šťastně: Co když vám společná ložnice nevyhovuje?

Že vy byste oddělené ložnice nesnesli a neznáte nikoho, kdo by to tak měl? Možná se o tom jen nebavíte. V oddělených ložnicích spí více než třetina…celý článek

Když jsme spolu začali po několika týdnech spát, bylo to super, a vlastně mi ani nevadilo, že jsem musel „přijít“ já. Jenže jak šel čas, z onoho přicházení se stalo škemrání. Škemrání o orální sex, i ten klasický, škemrání o pořádného francouzáka, no prostě potupné doprošování, při kterém jsem si připadal, jako by mi bylo pět a chtěl nové kolo...

Vydržel jsem o tom nekecat asi rok. Ještě že existuje internet a stránky, které mě nenechaly ve štychu. Báře to ani nevadilo, byla ráda, že má ode mě pokoj, a to jsem slyšel, jak na masturbaci při pornu ženské žárlí. U nás to bylo naopak. Jenže mě to brzo přestalo bavit. Byl to paradox. Čím víc mě odmítala, tím víc jsem po ní toužil. Z čiré zoufalosti jsem jí byl téměř nevěrný, skončilo to naštěstí pouze líbáním s cizí holkou na jakési akci.

Dal jsem si tu práci a spočítal četnost našeho milování. Chcete se pobavit? Potěšit se z lůzra, který to měl ještě míň než farář? Jednou za dva měsíce. Ano, tohle byl náš strop! Ten večer, kdy jsem k tomuhle závratnému číslu došel, jsem se opil, řekl Báře, že takhle ne a víte, co ona na to? Že chce se mnou dítě. „Jo holka, to bychom ale museli spolu jaksi spát,“ řekl jsem ironicky, jenže její touha po miminu byla tak velká, že se přemohla a ten večer jsme, věřte nevěřte, zplodili naši dceru.

To, co následovalo, zná asi každý chlap. Těhotenství (v sexu žádná změna, ale Bára byla pochopitelně „hájená“, vždyť přece s břichem se milovat nemůžeme…), porod, pár měsíců nevyspání, všechno to poskakování kolem mrněte, naprostá ztráta svobody, ale pocity, které jsem doteď neznal, a nevyměnil bych je za nic. A asi možná i proto - když jsem na svou touhu zapomněl (částečně i kvůli brutální únavě z nevyspání), se najednou cosi stalo.

Otec u porodu: Skvělý zážitek, nebo hrůza, která rodiče připraví o sex?

Otec u porodu: Skvělý zážitek, nebo hrůza, která rodiče připraví o sex?

Přítomnost otce u porodu se stává samozřejmostí. Skoro aby se budoucí rodiče cítili nepatřičně, když něco takového neplánují. Jenže se ukazuje, že…celý článek

Jen pár měsíců po porodu za mnou Bára přišla se slovy, že je strašně nadržená. Myslel jsem, že si dělá srandu, že jí vlezlo mlíko na mozek nebo že se tajně opila. Ale ne, ona přišla i druhý den, pak za další dva a chtěla dělat věci, které pro ni byly tak dlouho tabu. A pozor, některé i pro mě! Co se sakra stalo, ptal jsem se sám sebe, ale jinak dělal, jako kdybychom to tak měli odjakživa. Nechtěl jsem pokazit ty chvilky, po kterých jsem toužil jako mlsný pes.

Někde jsem četl, že po porodu se ženám může změnit apetit. A někdy i k horšímu, to prý když kojí. No, moje žena kojí jako o život a jako o život se i miluje. Jestli tohle někdy skončí, vím, že je čas pořídit dceři co nerychleji sourozence….

Tomáš, Brněnsko

5 důvodů, proč se dospělé děti "rozvádějí" se svými rodiči

5 důvodů, proč se dospělé děti "rozvádějí" se svými rodiči

Nevyplňují se žádné žádosti, o budoucím uspořádání vztahů nerozhoduje soudce. Přesto se taková událost dá nazvat rozvodem. Dospělý člověk najednou…celý článek

Psycholožka varuje: Tohle hrozí dětem, kterým rodiče nedají hranice

Psycholožka varuje: Tohle hrozí dětem, kterým rodiče nedají hranice

Když naše dospívající a dospělé děti vidí a slyší, co občas pronese jejich pětiletý bratr, tvrdí nám, že bychom na něj měli být přísnější. A že jim…celý článek

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku