Těhotná žena se nechtěla fotit, tak se manžel fotil místo ní!

...
Foto: Twitter
Sdílej na facebooku
4. září  2016 
 06:00

No schválně, kolik fotografií máte na památku z doby, kdy jste byla těhotná? Možná žádnou, možná stovky. Některé ženy se fotit odmítají, protože se ve svém novém těle necítí dobře. Stejně jako jedna Američanka. A tak se její akční manžel rozhodl, že to udělá za ni.

Uživatel Twitteru DruishPrincess69 nechtěl přijít o nejkrásnější období své ženy, takže když se odmítla nechat fotit, požádal jednoho dobrého kamaráda fotografa, aby ho průběžně fotografoval a zvěčnil tak zajímavé situace manželčina těhotenství. DruishPrincess69 pózoval pro fotografa, a jak vidíte v naší fotogalerii, bral to s humorem. Na sobě neměl nic jiného než slipy a na každém snímku předvádí bez studu svoje pivařské bříško. Jak se vám jeho nápad líbí?

12 podivných výrobků, o kterých člověk netuší, dokud neotěhotní

12 podivných výrobků, o kterých člověk netuší, dokud neotěhotní

Už jste možná slyšeli, že má smysl – možná – pouštět dětem hudbu ještě předtím, než se narodí. Ale věděli jste, že reproduktor může být ve vagině matky,…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku