Už DNES! Maminka roku jde do finále! Dívejte se na vítězky on-line

Na úterní společné snídani poroty s finalistkami byla skvělá nálada!
Foto: Jan Přibylský
Sdílej na facebooku
14. října  2019 
 06:00

Po několika měsících dospěla soutěž Maminka roku 2019. Už dnes se dočkáme slavnostního vyhlášení celkové vítězky i maminek, které vyhrají jednotlivé kategorie. Buďte u toho s námi díky přímému přenosu. Začínáme v úterý 15. října v 19 hodin. 

Přímý přenos ze slavnostního vyhlášení výsledků soutěže Maminka roku 2019 budete moci sledovat on-line na Blesk.cz a na Facebooku časopisu Maminka

Máme za sebou několik měsíců plných emocí, dojetí, nečekaných setkání. Na jaře redakce časopisu Maminka vybrala z množství přihlášek plných silných příběhů třicet matek, které díky nim postoupily do semifinále druhého ročníku soutěže Maminka roku.

Semifinalistek bylo deset mezi maminkami blogerkami, deset mezi podnikatelkami a deset mezi hrdinkami. Mohli jste o nich několik měsíců hlasovat na webu soutěže a rozhodnout, které tři z každé kategorie postoupí do závěrečného finále, v němž už jde o velké ceny. Bylo to napínavé do posledních momentů a samy jsme v redakci byly zvědavé, jak to dopadne.

Toto je 9 finalistek soutěže Maminka roku – jejich medailonky najdete ZDE

Právě tyhle maminky čeká v úterý den strávený částečně s porotou – užijí si například společnou snídani, pak jim dopřejeme výběr šatů podle jejich představ a líčení, aby se mohly cítit opravdu jako královny.

Hlavní vítězka bude jen jedna!

V sedm hodin začíná v pražské restauraci SOHO slavnostní galavečer s vyhlášením vítězek. Soutěží se ve třech kategoriích – Maminka podnikatelka, Maminka blogerka a Maminka hrdinka. Každá kategorie bude mít svou vítězku, ovšem Maminka roku 2019 může být jen jedna!

Počítejte s tím, že půjde o večer nabitý emocemi, dojetím, láskou, protože za všemi finalistkami jsou zajímavé příběhy a ony samy jsou rovněž nesmírně inspirativní. Uvidíte, dívejte se s námi. 

Kdo zasedne v porotě? Vedle partnerů společností Baby Direct, Answear a Dr.Max a šéfredaktorky časopisu Maminka Alice Rossi nebudou samozřejmě chybět ani patronky jednotlivých kategorií: Tamara Klusová, Marika Šoposká a Andrea Růžičková. "Rozhodování bude těžké," shodují se všechny ambasadorky.

Vítězky si mezi sebou rozdělí velké množství výher v celkové hodnotě osm set tisíc korun, včetně speciálních cen pro ty, kdo vyhrají jednotlivé kategorie. Přehled cen pro vítězky najdete ZDE

Celým programem bude provázet Vojtěch Bernatský, který skvěle bavil publikum už na loňském finále. Těšit se můžete i na nabitý doprovodný program včetně hudebního vystoupení zpěváka Tomáše Kluse.

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku